Молода дружина Віктора Павліка повідомила, що з її сином сталося нещастя: “Серце зупиняється”

28-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова виховує однорічного сина Мишка та працює. Поєднувати материнство та кар'єру не завжди виходить ідеально.

Відомий український співак Віктор Павлік одружився вчетверте 2 роки тому. Обранкою артиста стала дівчина Катерина, яка молодша за нього на 28 років.

Познайомився Павлік із Катериною Репяховою завдяки роботі. Дівчина почала працювати концертним директором артиста і незабаром їхні стосунки переросли з робочих у романтичні. Тоді Віктор Павлік вирішив розлучитися зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою і одружитися з молоденькою Катею.

Віктор Павлік із дружиною Катериною Репяховою
Як виглядає дружина Віктора Павлика

У липні минулого року у подружжя народився первісток, хлопчика назвали Михайлом.

Варто зазначити, що Катя Репяхова вирішила не йти у звичний для багатьох декрет. Після народження сина вона продовжила вести свій блог в Інстаграмі, займатися організаційними питаннями щодо концертів Павліка, а нещодавно дівчина відкрила свій власний інтернет-магазин дитячого одягу.

Дружина Віктора Павлика Катя Репяхова розпродає речі сина за безцінь
Як виглядає дружина та син Віктора Павлика

З вихованням дитини Каті Репяховій дуже допомагає її мати, яка переїхала жити до Києва, коли її дочка була ще вагітною. Мама Каті живе у сусідньому будинку, вона не працює і займається виключно вихованням онука.

Нещодавно Катя Репяхова у своєму Інстаграм-блозі повідомила, що недодивилась за сином, і він сильно впав на асфальт і вдарився губою. Дівчина зізналася, що вона дуже злякалася, і в неї буквально зупиняється серце.

Молода дружина Віктора Павлика повідомила, що з її сином сталося нещастя.
Молода дружина Віктора Павліка повідомила, що з її сином сталося нещастя

Нагадаємо, Віктор Павлік та Катя Репяхова розписалися, але весілля так і не відгуляли. Подружжя кілька разів переносило торжество. Спочатку Павлік та Репяхова переносили весілля через тяжку хворобу сина артиста від першого шлюбу, який невдовзі помер від онкологічної хвороби. Через горе у сім’ї молодята знову перенесли торжество. Потім Катя завагітніла та планувала відгуляти весілля після того, як народить дитину та приведе себе у форму. Проте зрештою Павлік та Репяхова вирішили зовсім скасувати весілля.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.