Тіна Кароль зібрала до школи дітей бійців полку “Азов”: кожна родина отримала рюкзак з усім необхідним на рік

З початку повномасштабної війни на території України Тіна Кароль всіляко допомагає рідній країні та потерпілим у війні людям. На цей раз співачка вирішила допомогти дітям бійців знаменитого полку "Азов".

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України багато українських знаменитостей почали активно займатися волонтерством, збиранням грошей на потреби ЗСУ, а дехто навіть пішов воювати.

Тіна Кароль одна з тих артистів, які зайняли активну позицію і роблять все від себе можливе, щоб допомогти Батьківщині та постраждалим у війні людям. Так, співачка регулярно їздить із благодійними концертами країнами Європи та Азії, гроші з яких йдуть на потреби України. А недавно Кароль вирішила допомогти сім’ям бійців знаменитого полку “Азов”.

Тіна Кароль зібрала до школи дітей бійців полку Азов

Фонд Тіни Кароль, який вона започаткувала після смерті свого чоловіка Євгена Огіра, закупив для кожної дитини бійців полку “Азов”, які цього року пішли до першого класу, все необхідне для навчання на цілий рік. Про це Тіна розповіла у своєму Інстаграм-блозі. Співачка повідомила, що кожній родині було передано шкільний рюкзак та 94 одиниці шкільного приладдя.

Тіна Кароль зібрала до школи дітей бійців полку Азов

Кароль розповіла, що нещодавно спілкувалася з матерями та дружинами бійців полку “Азов”. Співачка зрозуміла, що напередодні першого вересня для багатьох із них постало питання, як зібрати дітей до школи, адже не всі можуть собі це дозволити з фінансової точки зору.

Варто зазначити, що Тіна не вперше допомагає людям, які постраждали у війні. Нещодавно співачка подарувала квартиру сім’ї з Маріуполя, яка дивом залишилася живою. Йдеться про сім’ю 9-річного Єгора, яка стала відома після того, як оприлюднили щоденник хлопчика, який він вів у підвалі під обстрілами. Хлопчик, його мама та сестра були поранені і дивом вибралися з Маріуполя після того, як вони 2 місяці ховалися у підвалі від обстрілів.

Тіну Кароль дуже зворушила історія хлопчика та його родини, які залишилися без даху над головою, і вона вирішила подарувати їм квартиру на заході України.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.