Холоденко стала горою за Полякову та Сумську: “У людей щось болить, і вони шукають, на кого вилити це”

Після 24 лютого багато українських зірок були розкритиковані публікою і отримали чимало хейту на свою адресу. Співачка Оля Полякова та актриса Ольга Сумська не стали винятком.

Психолог Наталія Холоденко стала на захист цих знаменитих українок, запевнивши, обидві неодноразово довели свою відданість рідній країні. Співачку Олю Полякову звинувачують у нещирості почуттів до України, а мовний скандал зовсім не зникає з перших смуг таблоїдів. Ще у липні співачка загриміла у скандал, пов’язаний зі зйомками передачі “Дорослі дівчатка” у дуеті з Машею Єфросініною. Шквал критики накрив зірок через позицію: вони не бажали переходити на українську мову в шоу, адже вважали, що не зможуть сповна висловити свої думки і знайти відповідні слова. Навіть Павло Зібров порадив жінкам зовсім не випускати передачу, якщо вони будуть і далі російською мовою. Наразі співачка стверджує, що активно займається вивченням рідної мови та збагаченням свого словника разом із викладачем. На підтвердження цих слів Полякова почала знімати нове Інстаграм-шоу “Знай нашу”. Запрошені зірки українського шоу-бізнесу у гарячому батлі доводять свої вміння володіти українською мовою. Публіка у захваті від такого формату.

Психолог Наталія Холоденко стала на захист українських зірок Полякової та Сумської
Психолог Наталія Холоденко стала на захист українських зірок Полякової та Сумської

Актриса Ольга Сумська стала ціллю для хейту через свою доньку, яка мешкає в росії. Антоніна Паперна одружена з російським бізнесменом, разом із двома дітьми вони живуть у Москві. Актриса не раз запевняла, що її дочка та зять чудово розуміють, що насправді відбувається в Україні. Поки що вони не можуть вивезти свою родину з Росії, але планують це зробити. Наталія Холоденко поділилася з Аліною Доротюк своїм бажанням захистити відомих українок:

Що б там не говорили про Полякову, мені імпонує те, що вона без подвійного дна. Вона десь говорить імпульсивно, але вона така, якою вона є. Ти розумієш, що вона як думає, так і каже. І мені певною мірою хочеться її захистити, хочеться Олю Сумську захистити. У людей щось болить, і вони шукають, на кого вилити це.

За словами психолога, через стрес і безпорадність люди часто хочуть перекласти відповідальність за війну на відомих людей, забуваючи, що винуватець у тому, що відбувається, один – російський агресор. Холоденко уточнила, що і Поляковій, і Сумській пропонували працювати в росії за великі гроші, але вони давно зробили свій вибір.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.