Алла Пугачова, повернувшись в росію, парою речень поставила на місце режисера Михалкова: відкрито пішла війною

Легенда естради Алла Пугачова після шести місяців мандрівок повернулася до росії з близнюками, але без чоловіка Максима Галкіна. Батько Лізи та Гаррі не зміг повернутися на Батьківщину через концерти у Європі.

Про те, що Алла Борисівна повернулася, глядачі дізналися із соцмережі друга Примадонни, Ігоря Гуляєва. Під відеороликом з моменту зустрічі друзів дизайнер написав, що йому не вистачало своєї подруги. За словами Алли Борисівни, про її приїзд не знали навіть найкращі друзі. Пародист Максим Галкін активно подорожує Європою з концертами, на яких не соромиться висміювати росію та пропагандистів. Після новини про повернення Примадонни російські ЗМІ зв’язалися із концертним директором зірки.

Алла Пугачова парою пропозицій обложила режисера Михалкова
Алла Пугачова парою речень обложила режисера Михалкова

Вони хотіли дізнатися про причину приїзду. Алла Пугачова ще навесні говорила, що до росії повернеться до 1 вересня, адже близнюкам треба відвідувати школу. Після повернення культова співачка не перестала публічно засуджувати російських знаменитостей, які підтримують режим путіна. Нещодавно дісталося пропагандисту Соловйову, а останній пост присвячено режисерові Микиті Михалкову. Співачка опублікувала невеликий уривок із кінороботи “Раба кохання”, де героїня вимовляє значущі для нашого часу слова: “Панове, ви — звірі! Ви будете прокляті своєю країною!”

Прекрасний фільм. Чудовий режисер. Куди ж зник прекрасний чоловік Микита Сергійович Михалков?

На це питання було багато відповідей від підписників, які кардинально відрізнялися:

  • Абсолютно вірно, Алло, я теж ставлю собі це питання куди ж поділися, адже було по-іншому…
  • А може “прекрасної людини” і не було зовсім, а був просто хороший режисер та актор?!
  • Повернулася, щоб усіх обгадити? Ось Алла якраз не змінюється і дуже шкода, алкоголь зруйнував мозок жінки остаточно, здоров’я потрібно берегти змолоду, як то кажуть. А тут уже час про душу подумати, не можна нескінченно торгувати собою, товар уже не придатний до використання і крім гидливості нічого не викликає, піду підтримаю Михалкова.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.