Екс-чоловік співачки Ані Лорак показав нареченій багаті хороми: “Кароліні таке і не снилося”

Мурат Налчаджиоглу з коханою прогулялися знаменитим музеєм корупції в Межигір'ї. Зважаючи на все, між ними панують міцна любов і взаєморозуміння, вони часто проводять час разом.

Поки зрадниця Ані Лорак колесить Європою, тікаючи з росії, колишній чоловік співачки будує своє життя: став щасливим бізнесменом і коханим чоловіком. Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй коханій ще восени 2021. Пара відсвяткувала заручини, але про весілля поки не йдеться. Його обраниця – корінна киянка Лілія.

Мурат Налчаджіоглу з нареченою
Мурат Налчаджиоглу з нареченою

Разом вони проводять багато часу, відпочивають, працюють, проводять дозвілля. По суті, пара живе на дві країни. Мурат в Києві має філію його косметичної компанії, навіть незважаючи на війну, він продовжує працювати в столиці. Нещодавно закохані прогулялися шикарним особняком, який колись належав одіозному президентові Віктору Януковичу. Нині це так званий музей корупції і він продовжує приймати відвідувачів. Проводячи суботній осінній вечір Мурат з Лілією пройшлися барвистим маєтком, подихали свіжим повітрям і поспостерігали за тваринами та птахами.

Пра ходить по розкішному заміському маєтку
Пара ходить по розкішному заміському маєтку

Нагадаємо, що колишня дружина Мурата Налчаджиоглу Ані Лорак стала зрадницею для всіх українців, адже продала свою творчість та погляди за російські гроші. Вхід в Україну тепер для співачки закрито, але й у росії немає більше місця для співачки. Нещодавно глядачі дізналися, що Лорак таємно покинула росію, нібито відлетівши на відпочинок до Туреччини. Всім відомо, що Ані зазнає фінансових труднощів через скасування концертів по росії, а нещодавно вона була помічена на вірменському весіллі. Дехто навіть казав, що вони з Муратом помирились і знову разом. Тим не менш, у співачки розписані концерти по Європі, тож поки вона не збирається повертатися до ворожої країни.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.