“Гризня” колишньої та нинішньої дружин Віктора Павліка: скільки Созаєва виплатить Репяховій за моральну шкоду

Відомий український співак Віктор Павлік хвилює шанувальників не лише своєю творчістю, а й особистим життям. Співак почав нове життя, одружившись вчетверте.

Співак одружений вчетверте з молодою Катериною Репяховою, яка встигла народити співаку сина Михайла. Йому нещодавно виповнився рік. Між колишніми вже кілька років точиться війна. Лариса Созаєва відверто називає Репяхову коханкою Віктора Павліка, жінка впевнена, у всіх її бідах винна саме Катерина. Два роки тому помер син Павліка та Созаєвої Павло, тепер жінка залишилася зовсім одна. До речі, Катерина довго терпіла публічні нападки та образи, але все ж таки цьому прийшов кінець. Катя записала відеозвернення, в якому докладно розповіла про проблеми у них із Віктором Павліком сім’ї. За заподіяні образи Репяхова навіть подала до суду на колишню. Катерина Репяхова таки перемогла у суді проти колишньої артиста Лори Созаєвої. Блогер подавала позов через те, що екс-дружина виконавця обізвала її тварюкою в мережі.

Віктор Павлик із молодою дружиною Катериною Репяховою
Віктор Павлік із молодою дружиною Катериною Репяховою

За це Созаєва тепер має виплатити Репяховій грошову компенсацію у розмірі 8 тисяч гривень. Про це концертний директор знаменитості повідомила у сторісі свого Instagram. Як зазначила Катя, вона це показала для того, щоб люди, які пишуть “гидоту” на інших, знали, що за це вони можуть понести відповідальність. Нагадаємо, дружина Павлика з другої спроби відсудила у Лариси моральну компенсацію за те, що жінка назвала її “нешановною” та “нахабною тварюкою”. Вперше суд відхилив позов Каті через те, що вона неправильно оформила документ. Тоді блогерка з адвокатом виправила всі помилки та знову поїхала до суду. Радимо подивитись детальне відео про боротьбу жінок за Віктора Павліка.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!