Діти Камалії відзначають день народження: чому співачка не могла стати мамою 10 років і як виглядають дівчата

6 вересня доньки найбагатшої співачки України Камалії відзначають 9-й день народження. Арабелла та Мірабелла — дуже бажані та довгоочікувані діти, адже Камалія чекала на них цілих 10 років.

Українська співачка Камалія вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура у 2003 році. Їхня історія кохання схожа на романтичну казку: багатий бізнесмен побачив просту українську дівчину та закохався з першого погляду. Камалія та Мохаммад одружилися через 3 місяці після знайомства. Їх любові не завадили ні різниця у віці, ні різниця у національності та релігії. Однак були в їхньому сімейному житті і складні моменти. Камалія цілих 10 років намагалася стати мамою, але всі спроби були марними.

Як виглядає чоловік Камалії

В інтерв’ю співачка розповідала, що мала проблеми зі здоров’ям. Завагітніти співачка могла, а ось виносити ні. Камалія не приховує, у неї зірвалася не одна вагітність. Викидні були і на другому і на третьому місяці вагітності.

2013 року стало відомо, що Камалія вагітна. При цьому співачка повідомила про свій стан, будучи вже з пристойним животом. Через кілька місяців на світ з’явилися двійнята Мірабела і Арабелла.

Дочки Камалії відзначають день народження: чому співачка не могла стати мамою 10 років і як зараз виглядають дівчата

Тоді в Мережі ходили чутки, що насправді дітей для Камалії та Захура народила сурогатна мати, а живіт співачка просто собі підкладала, щоби зобразити вагітність. Проте сама Камалія спростувала ці чутки. Співачка запевняє, що довго не говорила про швидке поповнення лише через те, що раніше у неї всі вагітності зривалися і вона не хотіла завчасно повідомляти про майбутнє материнство. Камалія не приховує, що дівчатка з’явилися на світ за допомогою ЕКЗ.

Співачка Камалія на відпочинку зі своєю родиною
Як виглядають чоловік та діти Камалії

6 вересня дочкам Мохаммада та Камалії виповнилося 9 років. Батьки дуже люблять своїх доньок і намагаються дати їм усе найкраще: найкраща освіта, найкращі місця для відпочинку, найкращі умови проживання.

Варто відзначити, що Арабелла та Мірабелла ростуть дуже талановитими та харизматичними дівчатками. З ранніх років вони займаються вокалом, гімнастикою, плаванням, грою на музичних інструментах та верховою їздою.

У день народження дівчат Камалія вирішила їх привітати і написала дуже зворушливий пост у своєму Інстаграм-блозі. Співачка наголосила, що день, коли вона стала мамою, — це найщасливіший день у її житті.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.