Ольга Фреймут завагітніла від нового обранця: дитиною телеведучу нагородив не Педан і не Притула

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут уперше стала матір'ю поза шлюбом. Зірка завагітніла від чоловіка, з яким швидко зав'язала стосунки після знайомства.

Особисте життя Ольги Фреймут як можуть подумати шанувальники має бути бездоганним як мінімум тому, що вона любить етикет і дотримується його правил. Виявилося, що є “скелети у шафі” навіть у неї. В юності Фреймут вступила до Міського університету Лондона, де жила і працювала кілька років. Там вона познайомилася із британським чоловіком Нілом Мітчеллом. Він підкорив її своєю аристократичністю, тому роман між ними швидко закрутився. Але розчарування до Ольги прийшло так само швидко, як і очарування. В інтерв’ю Фреймут зізнавалася, що Ніл згодом перестав демонструвати свої манери, постійно її ревнував, і їй стало з ним нудно. У результаті телеведуча від нього завагітніла і незважаючи на це все одно твердо вирішила піти від обранця.

Деяких чоловіків варто назавжди викидати зі свого життя. Як ті туфлі, які свого часу натерли ноги та ще й вийшли з моди

, – коментувала відносини Фреймут з Мітчеллом.

Ольга Фреймут завагітніла від нового обранця
Ольга Фреймут завагітніла від нового обранця

Матір’ю Ольга вперше стала поза шлюбом і виховувала дочку Злату самостійно. Дівчинка має британське громадянство, а навчається у Сполучених Штатах Америки. Двох молодших дітей телезірки народила від нинішнього законного чоловіка Володимира Локотко. Спочатку між ними були робочі відносини без натяку на романтику. Володимир є генеральним продюсером Нового каналу.

Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні та про те, чому в Європі краще
Ольга Фреймут завагітніла від нового обранця

Коли Фреймут пішла з Нового на 1+1, помітила, що сумує за ним, і це виявилося взаємно. Горда Ольга першою виявила ініціативу і не приховувала почуттів. У результаті вони створили міцну родину із двома дітьми – сином Валерієм та донькою Євдокією. Фреймут навіть більше не Фреймут у паспорті, коли вона вийшла заміж за Володимира, то змінила своє прізвище на прізвище чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.