Показала шанувальникам чоловіка і заговорила про розлучення: Цибульська приголомшила фанатів різким зізнанням

Нещодавно Оля Цибульська здивувала шанувальників несподіваним та приємним зізнанням – уперше за 20 років зірка показала фанатам свого непублічного чоловіка. Відразу після новини знаменитість заговорила про розлучення

Відома українська співачка Ольга Цибульська вже понад двадцять років щасливо одружена і виховує зі своїм коханим спільну дитину. За весь час своєї професійної діяльності дівчину неодноразово підозрювали у романах зі знаменитими українськими шоуменами, проте жоден із них вона не коментувала.

Такі підозри легко пояснити – в Мережі мало говорили про чоловіка Цибульської, оскільки про його особистість не було відомо абсолютно нічого. В цей же час особливо уважні шанувальники завжди вміли помітити найдрібніші деталі і презентувати все так, ніби дві знаменитості, які перебувають у виключно дружніх стосунках, давно крутять роман.

Однак, Оля Цибульська вирішила раз і назавжди поставити крапку в будь-яких підозрах – вона вмовила свого чоловіка “вийти з тіні”. В останній день літа співачка опублікувала серію постів у соціальній мережі Інстаграм, у яких показала зовнішність свого обранця та розповіла їхню історію.

Цибульська поділилася з підписниками розповіддю про те, що за більш як 20 років спільного життя абсолютно ніхто не знав, з ким прокидається кожного ранку зірка. Оля розповіла, як їй приписували сина від Дзідзьо та навіть таємне заміжжя з олігархом.

Цибульська пояснила, чому нарешті вирішила розповісти шанувальникам правду: за словами співачки, вона більше не може тримати в секреті особистість того, з ким проживає спільне для всіх українців горе та ховається у бомбосховищах.

Однак відразу після гучного визнання Оля Цибульська на особистій сторінці в Інстаграм заговорила про розлучення…

Зірка виклала віконце для питань, у якому закликала шанувальників запитувати її про все, що їм цікаво. Один із підписників зірки поцікавився порадами про те, як пережити розлучення.

Оля Цибульська чесно відповіла, що в такий складний життєвий період потрібно приділяти час собі та робити ті приємні для себе речі, які допоможуть оговтатися та знову розправити крила.

Крім того, Оля Цибульська поділилася інформацією, яку сама нещодавно вичитала на просторах Інтернету.

Ольга Цибульська заговорила в Інстграм про розлучення
Ольга Цибульська заговорила в Інстграм про розлучення

Нещодавно прочитала, що коли людина хоче почати нове життя, це не означає, що вона хоче кардинально змінити все. Просто хочеться трошки більше любові і трошки більше грошей

, – резюмувала у підписі до відеовідповіді підписнику зірка.

Схожі статті

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.