Без пафосу та дорогих подарунків: Камалія показала, як відсвяткувала 9-річчя дочок-двійнят

6 вересня доньки найбагатшої співачки України Камалії відсвяткували 9-й день народження. Цього року родина Захурів обійшлася без розкішного святкування.

Камалія — мама двох дівчаток-двійнят Арабелли та Мірабели. Співачка дуже довго не могла народити дитину. Камалія не приховує, їй вдавалося завагітніти, а ось виносити – ні. У артистки зірвалася далеко не одна вагітність, вона випробувала усі можливі методи лікування. Лише через 10 років безуспішних спроб стати мамою, на світ з’явилися Арабелла та Мірабела. Співачка не приховує, її діти народилися за допомогою ЕКЗ. Арабелла і Мірабелла — дуже бажані та довгоочікувані діти, саме тому Камалія та Мохаммад дають їм усе найкраще: найкращу освіту, найкращі місця для відпочинку та інше.

Камалія з чоловіком та дочками
Камалія показала, як відсвяткувала 9-річчя дочок-двійнят

Щороку день народження дівчаток відзначається дуже розкішно та пишно: з аніматорами, піснями, танцями та запрошеними гостями. Однак цього року все пройшло зовсім не так.

У своєму Інстаграм-блозі Камалія показала, як її сім’я відзначила 9-річчя Арабелли та Мірабели. Співачка опублікувала фото, на якому вона із чоловіком позувала разом із дочками за святковим столом. Усі члени сім’ї були у повсякденному одязі, а на столі стояв невеликий торт.

У підписі до фото Камалія написала, що війна навчила їхню родину жити інакше та бути вдячними за те, що вони живі та здорові.

Якщо раніше ми святкували сімейні свята з великою кількістю гостей, дорогими подарунками, то зараз я зрозуміла, що щастя в іншому.

, – написала Камалія.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни Камалія із чоловіком та дітьми поїхали за кордон. Будинок родини Камалії знаходиться у місті Буча, яке було окуповано у перші місяці війни. Тому в артистки навіть не було іншого виходу, як залишити рідну домівку та виїхати за кордон. Зараз Камалія із чоловіком та дітьми живуть у своєму будинку в Лондоні.

В одному з інтерв’ю Камалія розповіла, що у своєму лондонському будинку вона дала притулок 16 українським біженцям. Самій співачці доводиться тулитися разом із чоловіком та дочками в одній кімнаті.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?