Оля Цибульська заявила про розлучення з чоловіком після 20 років стосунків: “Вибісили один одного”

Українська співачка Оля Цибульська, яка нещодавно вперше показала на публіку свого чоловіка, зробила несподівану заяву про розлучення з ним.

Оля Цибульська довгі роки приховувала своє життя. Їй приписували таємні романи з Дзідзьо та різними впливовими чоловіками. Проте, виявилося, Оля багато років має стосунки з одним чоловіком, який є її законним чоловіком та батьком її сина.

Ольга Цибульська довго приховувала особу чоловіка
Оля Цибульська заявила про розлучення з чоловіком

Нещодавно Цибульська вперше показала свого чоловіка Сергія на камеру і зізналася, що вони разом ще зі школи, а це більше 20 років. Співачка стверджує, що вона ніколи не планувала приховувати свого чоловіка від шанувальників, проте цього захотів її чоловік Сергій. Однак, коли почалася повномасштабна війна в Україні, Ольга вмовила свого чоловіка Сергія нарешті вийти з тіні. За словами співачки, вона переконала чоловіка, що ховатися від камер у той час, коли треба ховатися від куль та ракет дуже по-дитячому.

Оля Цибульська заявила про розлучення з чоловіком

Відомо, що Сергій займається сімейним бізнесом, пов’язаним із молочною продукцією. Разом із Олею Цибульською вони виховують 7-річного сина Нестора.

Поки в Мережі ще всі обговорюють зовнішність чоловіка Цибульської, артистка встигла зробити ще одну заяву, що шокує. У своєму Інстаграм-блозі співачка написала, що розлучається зі своїм чоловіком. Проте розлучаються вони не назавжди, а лише на кілька днів, і це вперше після початку повномасштабної війни в Україні. Співачка зізналася, що перед розставанням на кілька днів вона з чоловіком примудрилася посваритися.

Оля Цибульська заявила про розлучення з чоловіком

Ми сьогодні вперше розлучаємось на кілька днів з 24 лютого. За давньою традицією перед роз’їздом вибісили один одного

, – поділилася Цибульська у своєму Інстаграм-блозі.

Нагадаємо, Олі Цибульській багато років приписували роман із українським музикантом Дзідзьо. Чутки підігрілися, коли минулого року артист розлучився зі своєю дружиною Славією після 20 років шлюбу. Проте між Цибульською та Дзидзьо лише дружні стосунки, крім того, вони є кумами.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.