Кохання чи помста: екстрасенс розповіла про стосунки Вови Дантеса та Даші Кацуріної

Тема відносин Володимира Дантеса та Даші Кацуріної продовжує залишатися однією з найбільш обговорюваних, особливо після взаємного зізнання у щирому коханні. Екстрасенс відповіла, чи варто сподіватися на те, що молоді будуть зустрічатись довго

Володимир Дантес та Надія Дорофєєва оголосили про своє розлучення навесні поточного року. За словами зірок, вони вирішили розійтися задовго до початку повномасштабної війни в Україні і планували поділитися новиною з фанатами 1 березня. На думку колишніх, таке оголошення було б досить символічним – початок весни започаткувало нове життя для екс-подружжя.

Однак війна внесла корективи до зіркових планів, і їм довелося оголосити про розлучення по-іншому. Втім, це стало не так важливо, коли слідом за ними розлучилися їхні колишні найкращі друзі – Даша та Михайло Кацуріни. Історія почала набирати все більших обертів, коли виявилося, що Дорофєєва закрутила роман із Кацуріним.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін дійсно люблять один одного
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін дійсно люблять один одного

Пізніше з’ясується, що Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін стали коханцями, тож дві зіркові українські родини розвалилися практично у один момент. Пізніше Даша Кацуріна та Вова Дантес почали натякати, що їх теж може пов’язувати щось більше, ніж просто дружні стосунки. Молоді почали куди частіше миготіти один в одного в соціальних мережах, а пізніше взагалі зізналися одне одному в коханні.

Надя Дорофєєва встигла відреагувати на визнання, заявивши, що це всього лише хайп і всім шанувальникам стало цікаво – чи варто вірити у щасливе майбутнє стосунків Даші Кацуріної та Вови Дантеса чи це лише помста колишнім за розбиті серця та надії?

Так, екстрасенс Людмила Хомутовська відповіла, що вона не вірить у правдивість їхніх почуттів і що насправді Дантес із Кацуріною просто створюють гучну та гарну картинку для телебачення. На думку ясновидця, цих двох молодих людей не пов’язує нічого, крім дружніх стосунків.

Подібного не можна сказати про Надю Дорофєєву і Михайла Кацуріна – люди дійсно сильно закохалися один в одного і їхні стосунки побудовані не на порожньому бажанні прославитися, а на міцних почуттях.

Даша Кацуріна та Вова Дантес обманюють публіку
Даша Кацуріна та Вова Дантес обманюють публіку

Це картинка для телевізора. А ось у Наді та Михайла почуття справжні

, – заявила екстрасенс та продемонструвала глядачам відповіді на картах Таро.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.