Полякова заспівала про перемогу та показала у кліпі Маріуполь: “Королева ночі” перейшла на українську (Відео)

Популярна українська співачка Оля Полякова порадувала численних шанувальників своєї творчості та випустила україномовну пісню про перемогу, показавши у кліпі Маріуполь.

9 вересня 2022 року в кар’єрі Олі Полякової настав особливий момент. Співачка випустила україномовну пісню, яку присвятила вірі у перемогу над російськими окупантами. 24 лютого росія цинічно розв’язала повномасштабну війну проти всього українського народу. Як і мільйони простих українців, Суперблондинка прокинулася того ранку того дня від вибухів. Якийсь час вона з дітьми та чоловіком перебувала в країні, а незабаром вирішила евакуюватися за кордон.

Оля Полякова в патріотичній сукні заспівала за Україну
Полякова заспівала про перемогу та показала у кліпі Маріуполь

Протягом усієї своєї кар’єри Полякова здебільшого говорила російською та співала російськомовні пісні, але в нинішній ситуації вона почала поступово переходити на українську, а нещодавно навіть спалила свій кокошник, який був невід’ємним атрибутом її співочого іміджу. Тепер руки дійшли до творчості.

Вперше за останні півроку Ольга Полякова випустила емоційну пісню “Все буде добре, Оля” у абсолютно новому для себе стилі, але зберігши притаманну їй відвертість та абсолютну щирість.

https://www.instagram.com/p/CiRtErgKny0/

Здебільшого своєю новою піснею Королева ночі хоче підняти дух українців та вселити в них віру у неминучу перемогу. У кліпі до цього хіта також з’явилися архівні кадри, зроблені під час гастролей Полякової Україною до повномасштабного російського вторгнення, зокрема і Маріуполь, який окупанти зрівняли із землею.

Шанувальники Олі захопилися і не змогли стримати сліз:

  • “До мурашок”;
  • “Потужна пісня, до глибини”;
  • “Олю, ви неймовірна! До війни я взагалі не сприймала вашу творчість, мені не подобався жанр, у якому ви працювали! Але зараз ваш голос звучить інакше, він сильніший, чутливіший і чіпає серце!”;
  • “Мурашки та сльози!”;
  • “Дуже емоційна пісня, дякую, перемога за нами!!!”;
  • “Слухати без сліз неможливо”;
  • “Будемо стояти до кінця!!”.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.