Галкін приховував роками: як насправді виглядає 73-річна Алла Пугачова без косметики та фотошопу (Фото)

Кумир мільйонів Алла Пугачова, здається, знайшла еліксир молодості та у свої 73 виглядає максимум на 50. З фотографій на нас дивиться завжди нафарбована та доглянута, стильно одягнена жінка.

Шанувальники підозрюють, що саме наявність молодого чоловіка змушує Примадонну так молодитись. Та й сам Максим Галкін не втомлюється хвалитися своєю красунею-дружиною – часто публікує сімейні фото та відео у своєму Інстаграмі. Шанувальники помітили, що, порівняно з фотографіями дворічної давнини, зараз Алла Борисівна стала помітно схудлою, її обличчя видовжилось, а ноги стали схожі на тростинки. Дехто підозрює, що 73-річна Примадонна в гонці за вічною молодістю зловживає уколами краси та послугами пластичних хірургів, адже на її обличчі зморшки майже непомітні. До речі, сама співачка не соромиться викладати фото в мережу без косметики та фільтрів, добровільно погоджуючись на можливу критику її зовнішності. Шанувальники Алли Пугачової лише дивуються такому стану шкіри співачки у її роки.

Алла Пугачова показала, як виглядає без макіяжу та фільтрів
Алла Пугачова показала, як виглядає без макіяжу та фільтрів

У повсякденному житті Алла Борисівна не надто зловживає косметикою, підтвердженням цього стало недавнє фото. Примадонна відвідала друзів Валентина та Марину Юдашкіних та їхню маленьку онучку. На зустріч знаменита співачка не стала наносити макіяж, публіка змогла побачити Примадонну такою, якою її бачить чоловік Максим Галкін.
Нагадаємо, що роман Максима Галкіна та Алли Пугачової сколихнув аудиторію ще двадцять років тому. Тоді майбутнє подружжя стало центром тяжіння і для диванних критиків, і для деяких зірок шоу-бізнесу, адже мало хто вірив у серйозність їхніх стосунків. За ці роки пара Галкін та Пугачова стали справжньою міцною родиною, вони виховують близнюків Гаррі та Лізу, разом подорожують, займаються будинком, проводять багато часу один з одним.

Родина Алли Пугачової та Максима Галкіна
Родина Алли Пугачової та Максима Галкіна

Різниця в 27 років ні краплі не налякала пару, навпаки, створюється повне відчуття, що ці двоє знайшли одне одного. Зараз уже ніхто не говорить про нещирість почуттів подружжя, а тоді, 20 років тому, чого тільки не вигадували злі язики: нетрадиційна орієнтація Максима, корисливі цілі молодого гумориста, бажання Примадонни бути з молодим чоловіком ціною грошей і слави. Як би там не було, ця пара може стати гідним прикладом сім’ї, в якій на першому місці кохання, порозуміння та повага.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.