Вагітна Настя Каменських залишилася без чоловіка і розповіла про своє нинішнє життя: “Самотня і боса”

Настя Каменських близько місяця тому повернулася до України після піврічного перебування за кордоном. Як відомо, за кілька днів до нападу росії на Україну Настя Каменських разом із Потапом та їхніми мамами виїхали до Іспанії, де співачка мала писати новий іспаномовний альбом.

Співачка повернулася до Києва без чоловіка Олексія Потапенка, що обурило фанатів пари. Репера вже записали до списку зрадників та боягузів. Настя в інтерв’ю Аліні Доротюк висловила свою думку щодо хейту з цього приводу:

Не треба копатися. Замість того, щоб з дивана обливати брудом інших, краще візьміть і зробіть щось корисне. Ніхто не був на місці іншої людини, а значить ніколи не дізнається, що ним рухає і які мотиви переслідують.

Швидше за все Каменських говорить про те, що Потап не може приїхати додому через стан здоров’я, про що стало відомо кілька місяців тому. У Олексія паралізована половина обличчя через застуджений нерв (хоча злі язики стверджують, що через невдалу пластичну операцію).
Українська зірка шоу-бізнесу Настя Каменських поділилася із шанувальниками новою фотографією.

Таємничий образ співачки фанати порівнюють із образом чарівної мавки з української міфології. Крайня публікація співачки демонструє думки співачки про сенс життя та цінність рідного дому. На фото Настя Каменських одягнена у довгу білу сукню з легкої напівпрозорої тканини, широкі рукави із манжетом на зап’ясті надають таємничості образу. Волосся співачка розпустила і прибрала на один бік, а ноги вирішила залишити босими.

  • Самотня, боса.
  • Дуже красива, як Мавка з “Лісової пісні”
  • Без Потапа сидиш сама, нудьгуєш.
Настю Каменських підозрюють у вагітності
Настю Каменських підозрюють у вагітності

Нагадаємо, що Настю Каменських шанувальники підозрюють у вагітності, адже після повернення в Україну співачка вважає за краще носити широкий балахистий одяг, приховуючи животик, що округлився. Але Настя Каменських спростувала ці домисли:

Я не вагітна, я трохи набрала вагу через стрес.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.