Ектор Хіменес-Браво зізнався, що зустрів ідеальну жінку: підходить за всіма параметрами

Популярний ресторатор та ведучий проекту "МастерШеф" поділився роздумами про те, якою має бути ідеальна жінка для нього. Хіменес-Браво дуже сумує за своєю коханою дівчиною, ім'я якої він досі тримає у секреті.

Популярний український ресторатор, шоумен та багаторічний суддя шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який під час війни відкрив новий ресторан у Львові, часто ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями на своїй сторінці в соцмережах. На цей раз шеф-кухар виклав чарівне фото, на якому він зображений у романтичному образі: у піджаку з білою сорочкою, а в руці тримає червону троянду. У підписі до нього Ектор розповів про те, якою, на його думку, має бути ідеальна жінка. Як зазначив Ектор у своєму Інстаграм, ідеальна жінка – це та, яка дає себе досягти. Це означає, що дівчина нічого не додумуватиме, а дозволить самостійно приймати рішення.

Не каже “я сама” – вона вміє просити про допомогу, якщо це навіть вибрати вино на вечерю, дати пораду чи допомогти із застібкою. Так відчуваю, що потрібний. Вона має своє життя – вона займається чимось, танці, англійська чи недільна мафія. Не бачить у мені свій Всесвіт, тому що Всесвіт уже є в ній. І нам добре разом, ми доповнюємо одне одного, а не шукаємо порятунку.

Ек
Ектор Хіменес-Браво з таємничою коханою

Водночас зірка “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво зізнався, що він може дати своїй коханій:

Я її опора, фізично, емоційно та матеріально. Я завжди знаю, що запропоную, який буде план. Знаєте, так важливо знати, чого хочеш, бо колись розумієш, що вже маєш. Сумую.

Нагадаємо, що Ектор-Хіменес Браво нарешті знайшов свою другу половинку. Ходять чутки, що нова супутниця не більше 30 років. Більше того, кажуть, що колумбійський ресторатор мріє із пишноволосою брюнеткою зіграти весілля.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.