Усі дружини українського щикидима Віктора Павліка: вчетверте точно пощастить

Бурхливе особисте життя співака привертає увагу публіки не менше, ніж його творчість. За свої 56 років він раз у раз одружувався, обзаводився дитиною і розлучався.

Старшому синові Віктора Павліка виповнилося 38 років, а молодшому – лише рік. Цікаво, що нинішня дружина Віктора Павліка на десять років молодша за його старшого сина.

Лідія

Перша дружина Віктора Павлика Лідія
Перша дружина Віктора Павліка Лідія

Вперше музикант скріпив стосунки шлюбом у 18-річному віці, тоді ж на світ з’явився його старший син Олександр. Мабуть, сімейне життя не виправдало очікування і незабаром пара розлучилася. Віктор Павлік ніколи не коментував причин розлучення з першою дружиною. Відомо, що молоді жили в Полтавській області у Горішніх Плавнях. Вже за два роки після розлучення молодий Віктор одружився вдруге. До речі, син Олександр пішов стопами батька – став музикантом. Він одружений та виховує сина Давида.

Віктор Павлік із старшим сином Олександром
Віктор Павлік із старшим сином Олександром

Світлана

Подейкують, що зі своєю другою дружиною, таємничою Світланою з Узбекистану, Віктор Павлік почав зустрічатися ще до народження старшого сина. Фотографії другої обраниці співака немає у вільному доступі. Про ці відносини відомо, що вони разом прожили 8 років, а 1987 року у шлюбі народилася донька Крістіна. Нині їй має бути близько 35 років. Якось Віктор Павлік згадав, що його дочка зовсім “тиха” і непублічна людина. Крістіна виховує сина та дочку. Життя пари проходило на два міста: музикант жив та працював у Тернополі, а Світлана з Крістіною жили в іншому місці. Одразу після розлучення зі Світланою у 1995 році Віктор Павлік вирушив до Туреччини.

Єдина дочка Віктора Павлика Христина
Єдина дочка Віктора Павліка Крістіна

Лариса Созаєва

Третя дружина Віктооа Павліка Лариса Созаєва
Третя дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва

Третій шлюб Віктора Павліка з танцівницею Лорою Созаєвою поки що найтриваліший – понад 20 років разом. Познайомились вони у Тернопільській філармонії наприкінці 90-х, де третя обраниця танцювала у складі ансамблю “Надзбручанка”. Пара одружилася, але у 2008 році розлучилися. А потім знову одружилися через чотири роки, і 2016 знову розлучилися, тепер уже остаточно. Мабуть, не все було гладко в їхніх стосунках, що й спричинило емоційні гойдалки. У шлюбі народилася третя дитина Віктора Павліка – син Павло. Він також любив музику, але мріяв стати військовим. На жаль, після дворічної боротьби з онкологією хлопець пішов із життя у віці 21 рік у 2020 році. Созаєва раз у раз звинувачувала співака в нескінченних зрадах з молодими коханками.

Катя Репяхова

Віктор Павлик із молодою дружиною Катею Репяховою
Віктор Павлік із молодою дружиною Катею Репяховою

За словами колишньої дружини, Віктор Павлік зустрічався зі своєю четвертою дружиною, будучи ще у шлюбі. Катерині Репяховій 28 років, вона була концертним директором співака, займається блогінгом та брендом дитячого одягу. Родом дівчина з Дніпра, з дитинства любила пісні Віктора Павліка, а одного разу, приїхавши на його концерт до Миколаєва, волею випадку оселилася в номері готелю, в якому зупинився співак. Сама дівчина не вважає, що розбила родину. За її словами, співак мав великі проблеми з алкоголем і поряд була вона, а не дружина. Пара одружилася у травні 2020 року, а за рік у них народився син Михайло. До речі, Лора Созаєва продовжує хейтити молоду дружину Віктора Павліка, ображаючи її та втручаючись у життя молодих.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.