Фотопідбірка кращих пляжних нарядів українських зірок цього сезону: Дорофєєва, Астаф’єва та інші

Цьогорічна осінь прийшла так швидко, що ми не встигли попрощатися з літом. Згадаймо найефектніші пляжні вбрання українських зірок шоу-бізнесу та просто красивих жінок.

Літо – багата пора на світські події та зіркові канікули, тому стаємо свідками справжнього фотоспаму від улюблених кумирів. У перервах між прем’єрами кліпів та прямими ефірами знаменитості встигають відновлювати сили біля морів та океанів. Війна внесла свої корективи у відпочинок українців цього літа, адже більшості з нас так і не вдалося викупатися у морі, знаменитості не виняток – зараз не до відпочинку. Згадаймо ж найяскравіші фотографії українських зірок, якими колись вони ділилися з читачами в Інстаграм.

Даша Астафьєва

Модель та актриса Даша Астаф’єва на відпочинок взяла кілька купальників різного забарвлення та фасону. Спочатку зірка з’явилася у темно-зеленому бікіні. Наступне пляжне вбрання – бікіні з леопардовим принтом. Ще один варіант, який сподобався глядачам, закритий купальник коричневого кольору в темний горошок.

Пляжні образи моделі Даші Астаф'євої
Пляжні образи моделі Даші Астаф’євої

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва віддала перевагу бікіні в один тон: на ній був червоний купальник і рожева кепка. На іншому фото виконавиця красувалася не менш приголомшливими вбраннями: поряд зі своїм колишнім Володимиром Дантесом Надя позувала у фіолетовому бікіні з ліфом-шторками. У наступному кадрі з’явилася у закритому купальнику червоного кольору у спортивному стилі.

Надя Дорофєєва показала знімки з відпочинку
Надя Дорофєєва показала знімки з відпочинку

Настя Каменських

Настя Каменських влаштувала справжній показ пляжної моди. Але одне можна помітити достеменно – фаворитом співачки залишається яскравий купальник з ліфом-шторкою.

Настя Каменських показала пиші форми у купальнику
Настя Каменських показала пиші форми у купальнику

Оля Полякова та Леся Нікітюк змагаються за звання володарки найкращої фігури.

Оля Полякова та Леся Нікітюк
Оля Полякова та Леся Нікітюк

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.