Дві різні людини: дружина Олексія Арестовича показала, як виглядала до зустрічі з майбутнім чоловіком

Нещодавно дружина Олексія Арестовича, якого називають крашем усіх українок, дала невелике інтерв'ю для журналу ELLE. Анастасія відповіла на питання та поділилася секретами особистого життя.

Третю дружину Олексія Арестовича звуть Анастасія, у дівочості Грибанова. Пара познайомилася ще 2014 року, в офіційному шлюбі вже 7 років. Знайомство сталося завдяки подрузі Анастасії, яка запросила її на психологічний семінар Олексія Арестовича. Того ж дня радник запросив дівчину на каву, там-таки зізнався, що та обов’язково стане його дружиною. Подружжя виховує сина Олександра. Сашко – це третя дитина Олексія, від кожного шлюбу у нього народилося по одному малюкові. Анастасія Арестович працювала у сфері книговидавництва, зараз захоплюється психологією.

Анастасія стверджує, що за час війни вона вкотре переконалася, що обрала правильного чоловіка. За її словами, Олексій став добрішим, і вона дуже пишається тим, що її чоловік непростий час спонукає людей співчувати іншим, викликає в них почуття милосердя та прийняття. Анастасія зазначає, що війна ще раз показала їй, що Олексій може витримати будь-які психологічні та фізичні навантаження, залишаючись при цьому спокійним та розважливим.

Гарантія мого почуття безпеки — саме відсутність несподіванок.

До речі, Анастасія веде непублічне життя. Сторінку Інстаграма дівчина веде не надто активно, зрідка публікуючи нові фото. Проте на Анастасію Арестович підписалося вже понад 12 тисяч фоловерів. Ми перегорнули стрічку в самий низ і побачили перше фото, зроблене ще 2013 року. Підписники стверджують, що дівчину на ньому не впізнати, адже вона дуже змінилася.

Анастасія Арестович. Скріншот з Інстаграм
Анастасія Арестович. Скріншот з Інстаграм

Цікаво, що деякі шанувальники чоловіка також коментують фото-пости Анастасії:

  • Для себе зрозумів одну істину: інтерв’ю вашого чоловіка потрібно дивитися дозовано! Інакше починає здаватися, що ми живемо краще, ніж до війни. Успіхів Вам і бережіть один одного! Дякую за те що ви є!
  • Отак виглядає дружина того, хто нас заспокоює.
  • Прямо не впізнати! З Олексієм ти стала зовсім іншою зовні.
  • Олексію (я знаю, що ви це читаєте), у вас прекрасна дружина. Природна краса завжди приваблива. Гнучкий розум – привабливий своєю неординарністю, ну а характер, ймовірно, сильний своєю м’якістю, покірністю і непохитною ідейністю. Ось таке перше враження створюється, дивлячись на ваші фотографії, Анастасія…)

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.