Наташа Корольова виставила 76-річну матір у дивному світлі перед публікою: “Тепер зрозуміло в кого доча”

Мама Наташі Корольової Людмила Поривай дуже яскрава та артистична жінка, яка у свої 76 років з легкістю одягає сміливе вбрання та анітрохи не відчуває збентеження.

Наташа Корольова багато років живе і працює в росії, що позначилося на її позиції щодо повномасштабного російського вторгнення на територію України. Співачка-киянка жодного слова не сказала на підтримку співвітчизників і не заперечила позицію путініста-чоловіка Тарзана. Натомість її найближчі родичі, рідна сестра та мати, підтримують Україну та виступають проти війни.

Наташа Корольова виставила 76-річну матір у дивному світлі перед публікою

76-річна мама Наташі Корольової Людмила Поривай давно мешкає в Сполучених Штатах Америки і насолоджується життям настільки, наскільки це можливо. Будучи жінкою похилого віку, вона любить яскраво одягатися, бере участь у фотосесіях і співає, не звертаючи уваги на критику користувачів Мережі.

Не можуть досі відпустити підписники досить скандальну фотосесію Людмили Поривай, на якій вона позувала в тонкому халаті та мереживній сукні-ночнушці, відкривши огляд на області вище талії та продемонструвавши стрункі ноги.

Наташа Корольова виставила 76-річну матір у дивному світлі перед публікою
Наташа Корольова виставила 76-річну матір у дивному світлі перед публікою

Багато коментаторів не зійшлися в думках. Деякі захопилися сміливістю та яскравістю жінки, яка вражає своєю жіночністю у віці під 80 років, деякі ж розкритикували маму Наташі Корольової, вважаючи неприпустимим такі витівки у такі роки:

  • “Прекрасна жінка, приємно дивитися!!”;
  • “Молода не за роками!”;
  • “Людмило Іванівно, з вас треба брати приклад, такому життєлюбству тільки вчитися!”;
  • “У душі дівчинка”;
  • “Тепер зрозуміло в кого доча”;
  • “Зовсім уже мізками поїхали”;
  • “І сміх і гріх”;
  • “Це занадто”.

Нагадаємо, Людмила Поривай не коментувала мовчання своєї знаменитої доньки Наташі Корольової з приводу війни росії проти України, але вона не стала підтримувати свого зятя і на концерті Ірини Білик у США вийшла на сцену та сміхом відреагувала на образливе висловлювання співачки про Тарзана, тим самим погодившись з нею.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.