Син поплатився за помилки матері: Регіна Тодоренко розповіла про психологічний розлад своєї дитини

Зрадниця Регіна Тодоренко нещодавно вдруге стала мамою. Схоже, що карма наздогнала телеведучу і вона поплатилася за всі дії та несказані слова. Тодоренко розповіла про те, який діагноз поставили її синові

Регіна Тодоренко народилася в українському місті Одеса – там дівчина виросла та почала будувати свою кар’єру. Саме в Україні Регіні вдалося стати популярною та познайомитися з людьми, які допомогли їй досягти висот у професійній діяльності. У певний момент свого життя телеведуча та актриса прийняла рішення вирушити працювати до росії – там вона залишилася і після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Крім того, що Тодоренко прийняла фатальне рішення залишитися у ворожій країні, вона зайняла позицію мовчазної “невинного ягнятка”. За пів року, що триває кровопролитна війна на території суверенної країни, Тодоренко не вимовила й слова – ні на підтримку, ні проти рідної країни. Кульмінацією став момент, коли знаменитість вирішила назвати новонародженого сина Мирославом, а скорочення у повсякденному житті називає його Миром.

Багатьом шанувальникам таке здалося просто диким – і справді, більшого абсурду і не придумати.

Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим
Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим

Так, колись популярна в Україні Регіна Тодоренко в особистому блозі в месенджері Телеграм поділилася з підписниками новиною про те, що її старшому синові поставили діагноз тактильна гіперчутливість. Так, за словами Тодоренко, діти, які страждають від такої недуги, важко контролюють свої потреби в тактильному контакті з іншими людьми.

Такі дітки кидаються з крайнощів у крайність, то уникаючи дотиків, то навпаки демонструючи сильну потребу у міцних обіймах

, – прокоментувала телеведуча Регіна Тодоренко.

Крім того, за визнанням російської знаменитості, вперше вона звернула увагу на дивну поведінку сина кілька місяців тому. Тоді старший Михайло заявив батькам, що йому не подобається, коли його чіпають без дозволу. Спочатку Регіна зраділа подібному визнанню, адже сприйняла його як відстоювання особистих кордонів. Пізніше виявилось, що це стало першим симптомом недуги.

За словами знаменитої в Росії телеведучої, таке захворювання негативно позначається на нервовій системі дитини, що формується. Саме тому Регіна разом із Мишком відвідують психотерапевта.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.