Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин разом з Олею Бузовою виступають для росіян на круїзному лайнері

Актори, які раніше виступали в гумористичній передачі "Дизель Шоу", зараз вирішили заробити гроші, виступаючи на російському круїзному лайнері. Там Сергій Писаренко та Євген Нікішин розважають росіян разом із іменитими російськими зірками

Актори з міста Магніторськ, яке знаходиться в росії, Сергій Писаренко та Євген Нікишин прославилися завдяки участі у гумористичному змаганні КВК. Раніше вони брали участь у відомій в Україні телепередачі “Дизель Шоу”. Українцям вони запам’яталися веселими номерами та яскравими образами, а тому коли в анонсі російського круїзного концерту з’явилися їхні імена, всі були дуже здивовані.

Як з’ясувалося, російські артисти не гидують заробляти криваві гроші. Екс-учасники команди КВК виступають на круїзному лайнері Astoria Grande, який вирушає з російського Сочі та прямує до Туреччини. Так, згідно з опублікованою афішею, росіянам обіцяють захоплюючий концерт, у якому, окрім Нікишина та Писаренка, братимуть участь інші імениті російські зірки.

Опубліковано афішу майбутнього концерту (виступ запланований на 24 вересня) на сторінці круїзу в соціальній мережі Інстаграм. Судячи з опису до посади, Нікишин та Писаренко вже брали участь у подібних заходах.

Пізніше 15 жовтня анонсували ще один концерт, який планують провести на тому ж лайнері. Там, окрім Писаренка та Нікишина, виступить шоумен Антон Лірник та співачка Ольга Бузова.

Писаренко та Нікішин збираються виступати на російському круїзному лайнері
Писаренко та Нікішин збираються виступати на російському круїзному лайнері

Нагадаємо, що влітку поточного року керівник та актор шоу “Дизель Студіо” Єгор Крутоголов поділився з шанувальниками одкровенням про своє ставлення до російських гумористів. Українським комік також розповідав фанатам про те, чи збирається команда “Дизель шоу” повертати російських акторів у свої концерти.

Так, Крутоголов поділився, що Писаренко не заборонятимуть виступи в “Дизель Студіо”, однак у тому, що Євген Нікишин повернеться в Україну є сумніви. Єгор Крутоголов не впевнений, що російський комік та гуморист знову з’явиться на наших телеекранах. Причиною є те, що він від початку повномасштабного вторгнення рф виїхав до росії.

Проте художній керівник знаменитої української гумористичної програми ще не прокоментував участі своїх колег у російській розважальній круїзній програмі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.