“Так і сяєте”: Наташа Корольова пред’явила іншого чоловіка після того, як виставила Тарзана з дому

Останнім часом у Мережі ходять чутки, що у родині Наташі Корольової та Тарзана не все так гладко. А нещодавно артиста взагалі засвітилася в компанії іншого чоловіка.

Наташа Корольова та Тарзан у шлюбі вже майже 20 років. Їхня сім’я неодноразово потрапляла у різноманітні скандали і, здавалося, що вони були на межі розлучення. Наприклад, 2 роки тому на всіх телеканалах та у всіх ЗМІ обговорювали зраду Тарзана Корольовій з молоденькою актрисою. Втім, Корольова вибачила своєму чоловікові навіть таке.

Тарзан і Наташа Корольова
Наталя Корольова пред’явила іншого чоловіка після того, як виставила Тарзана з дому

Останні кілька місяців у Мережі ходять чутки, що у сім’ї Корольової і Тарзана знову труднощі. Найімовірніше причиною розбрату стала війна в Україні, яку розв’язала росія. Тарзан є затятим путіністом. Він виправдовує злочинні дії російської армії та нахвалює російського президента. Крім того, він робить це публічно, регулярно публікуючи відповідні пости у своєму Інстаграм-блозі.

А ось Наташа Корольова, яка народилася та виросла в Україні, вирішила відмовчуватися. З початку повномасштабної війни в Україні вона не зробила жодної заяви щодо того, що відбувається. Водночас мама та сестра Корольової публічно заявили свою позицію на підтримку України.

Ймовірно, на цьому ґрунті в сім’ї Корольової та Тарзана відбуваються постійні скандали. А нещодавно Тарзан у своєму Інстаграм-блозі показав, як іде з дому з однією сумкою. Танцюрист нічого не пояснив, але користувачі Мережі припустили, що можливо Тарзан та Корольова роз’їхалися.

Днями Корольова засвітилася у компанії іншого чоловіка. Артистка опублікувала у своєму Інстаграмі фото, де вона позує з хлопцем. Однак на фото було видно чоловіка зовсім трішки і важко розглянути, хто це. Співачка запропонувала шанувальникам вгадати, хто із нею на фото.

Наталя Корольова пред’явила іншого чоловіка після того, як виставила Тарзана з дому

Підписники Корольової припустили, що на знімку може бути Ігор Крутий. Крім того, користувачі Мережі зазначили, що співачка просто сяє у компанії чоловіка.

Ось що написали коментатори:

  • “Здається, це Ігор Крутий”;
  • “Так і сяєте”;
  • “Гарно разом виглядаєте”.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.