Андрій Хветкевич із “Холостячки” показав, як зробив пропозицію нареченому: Огнєвіч упустила такого романтика

Виявилося, що історія стосунків Андрія Хветкевича та Злати Огнєвіч виявилася недостатньо романтичною. Шанувальники з куди більшим забуттям спостерігають за екс-учасником "Холостячки" та його нареченим

Вперше українці познайомилися з Андрієм Хветкевичем на зйомках любовного реаліті-шоу “Холостячка”. Чоловік прийшов туди, щоб спробувати знайти своє кохання. Поки одні думали, що в зоні інтересу Андрія перебуває лише Злата Огнєвіч, виявилось, що Хветкевич вибирав серед усіх людей, які знімаються у шоу.

Так, після закінчення передачі “Холостячка” чоловік зізнався, що його орієнтація – бі. За словами Андрія Хветкевича, йому подобаються і жінки, і чоловіки. Тому на зйомках любовного реаліті-шоу він “накинув оком” не лише на привабливу співачку Огневич, а й на кількох чоловіків, які разом з ним боролися за серце Злати. Нагадаємо, що ми вже писали про те, хто симпатизував Андрію .

Зізнався у своїй нетрадиційній орієнтації Хветкевич досить милим чином – він опублікував фотографію, на якій цілує свого коханого. Пізніше стало відомо, що чоловіки заручені та готуються до весілля. Всупереч безлічі некоректних і часом грубих питань щодо орієнтації Хветкевича, він залишається щасливим. Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Андрій опублікував відео, на якому продемонстрував, як зробив пропозицію коханій людині.

Андрій Хветкевич зі своїм коханим Філіппе
Андрій Хветкевич зі своїм коханим Філіппе

Як видно з опублікованого відео, Андрій заморочився із сюрпризом. Чоловік красиво запакував обручку в дерев’яну коробочку і поклав її в подарунковий пакет. Коли Філіппе, коханий Хветкевича, дістав із пакета футляр із кільцем і відкрив його, то Андрій швидко перехопив у чоловіка кільце і опустився на одне коліно.

Реакція Філіппе була безцінною – чоловік широко посміхнувся жесту коханого і з радістю прийняв кільце. На знак вдалих та щасливих заручи майбутнє подружжя поцілувалося і міцно обійнялося на камеру, демонструючи свої глибокі та серйозні почуття.

Шанувальники захоплено відреагували на відео у коментарях. Підписники Андрія Хветкевича написали безліч коментарів, в яких висловили свою радість події, що трапилася, а також привітали закохану пару з майбутнім весіллям.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.