“Мені не соромно просити”: Ребрик звернулася до українців за фінансовою допомогою після звільнення

Популярна українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик нещодавно залишилася без роботи на телебаченні. Зірка звернулася до українців за фінансовою допомогою.

Нещодавно Лілія Ребрик, яка стала обличчям ранкової програми “Ранок з Україною”, повідомила, що залишилася без роботи через закриття телеканалу “Україна”. Для телезірки це стало справжнім випробуванням. Як зізнавалася фанатам Лілія, вона обожнювала цей проект, мріяла зустріти з ним старість і вважала, що зможе стати “звичкою” для українців, з якою вони прокидаються та зустрічають кожен день. Окрім неї без роботи залишилися Анатолій Анатоліч, Володимир Остапчук, Слава Дьомін, Олексій Суханов та інші.

Лілія Ребрик із чоловіком Андрієм Диким
Ребрик звернулася до українців за фінансовою допомогою після звільнення

Тоді Ребрик також зазначила, що сидіти склавши руки не збирається, хоч би як сумно їй було через безробіття. І ось незабаром знаменитість поділилася важливою новиною – вона заснувала власний благодійний фонд, через який збирається робити добро для всіх, хто постраждав від наслідків повномасштабної війни, розв’язаної росією в Україні 24 лютого 2022 року.

Телеведуча закликає всіх охочих робити пожертвування до фонду, які підуть на добру справу, але при цьому вона зазначила, що не тягне гроші з усіх, а звертається до тих, хто має можливість допомагати. Зірка хоче спільними силами допомогти співвітчизникам, чиї долі зламала чи надкусила війна, хто залишився без житла та заробітку. Насамкінець вона також додала, що для неї не є чимось ганебним просити:

І ні – мені не соромно просити, адже не менш важливо не лише допомагати, а й просити допомоги!

– написала Ребрик.

Займатися благодійним фондом Лілії Ребрик допомагатиме її чоловік Андрій Дикий, це їхнє сімейне дітище. Також пара знаходить час та сили на виховання двох дочок Діани та Поліни.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.