“Це ганьба”: Оля Полякова виправдалася за кокошник – влаштувала містичний обряд, щоб позбутися звинувачень

Українська співачка Оля Полякова свого часу стала популярною завдяки атрибуту російської культури – кокошнику. Сьогодні артистка відчуває за це докори совісті і не припиняє вибачатися

Хоча українська співачка Оля Полякова стала популярною завдяки образу, натхненному російською культурою, сьогодні ніхто не вважає її представницею російського шоу-бізнесу. Більше того, від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну зірка активно займається благодійною та волонтерською діяльністю.

На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Оля Полякова постійно розповідає публіці правду про війну в Україні. Також зірка виступає із благодійними концертами, виручені кошти з яких віддає на гуманітарні та військові потреби України. Однак, незважаючи на свою активну громадську діяльність, Полякова все ще відчуває докори совісті через те, що колись просувала для української аудиторії російську культуру.

Наприкінці літа після повернення до Києва українська співачка здійснила магічний обряд спалення атрибуту, який колись приніс їй славу. Так, на Лисій горі у столиці України Полякова спалила кокошник і, не підбираючи слів, звернулася до росіян. Співачка тоді пояснила, що всі українці зараз хочуть буквально викинути будь-які деталі, які нагадують їм про “руській мір”, який прийшов до їхнього дому з війною.

Сценічний образ Полякової
Сценічний образ Полякової

Співачка спалила кокошник в ефірі ранкового шоу “Сніданок з 1+1”. Полякова тоді поділилася своєю думкою щодо того, що українці масово починають популяризувати свою культуру. Так, артистка заявила, що вона як представниця шоу-бізнесу відіграє важливу роль у просуванні української культури. Саме тому мовчати про минуле, в якому вона одягала кокошник, не можна.

В останньому випуску шоу “Життя відомих людей” Оля Полякова прокоментувала свій сценічний образ, а також пояснила, чому вирішила відмовитися від минулого таким кардинальним методом. Так, за словами співачки, їй дійсно соромно, що атрибут російської культури був присутній у її житті.

Зірка поділилася думкою, що минулого не змінити, а тому його потрібно просто прийняти та забути. Вона заявила, що сама себе вже пробачила, а тому вирішила вчинити ритуал спалення свого минулого.

Та й загалом цей ритуал можна і ототожнити з діями України сьогодні. Усі зараз українізуються, переходять на українську мову. Нам потрібно дивитися виключно на себе та займатися розвитком власної культури

, – заявила українська співачка Оля Полякова, остаточно поставивши крапку у цьому питанні.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.