Галкін потрапив у скандал на гастролях: гумориста застукали з чоловіком молодшим за Пугачову

Популярний російський гуморист та чоловік Алли Пугачової Максим Галкін став учасником скандалу. Зірку застукали з чоловіком, що активно обговорюють користувачі Мережі.

Декілька років тому нині покійний Михайло Задорнов публічно розповів історію, що обернулася гучним скандалом для його колег Максима Галкіна та Сергія Дроботенка. Коли вони їздили у спільні гастролі з концертами, на одному із гумористичних фестивалів запрошеним зіркам розтопили лазню, в якій Задорнов попаритися не зміг, бо коли відчинив двері, він побачив у джакузі з піною Галкіна та Дроботенка. Цю історію роздмухали до небачених масштабів, публіка почала пліткувати про характер стосунків артистів.

Галкіна після концерту на гастролях помітили за дивним заняттям із чоловіком
Галкіна після концерту на гастролях помітили за дивним заняттям із чоловіком

Через багато років чоловік Алли Пугачової повідав свою версію спогадів про той факт. За словами Галкіна, до лазні вони пішли всі втрьох:

Просто відпочивали та бульбашки лоскотали всіх трьох

, – ділився Максим.

Також він не приховував, що в той період його і Дроботенка як маловідомих артистів з метою економії навіть селили в один номер.

Дроботенко після цього був ображений на Задорнова і не спілкувався з ним, доки Михайло Миколайович не вибачився.

Галкіна після концерту на гастролях помітили за дивним заняттям із чоловіком
Галкіна після концерту на гастролях помітили за дивним заняттям із чоловіком

Зазначимо, особисте життя Максима Галкіна завжди знаходилося в центрі обговорень через його стосунки з Примадонною російської естради Аллою Борисівною Пугачовою. Пару постійно критикують через велику різницю у віці, але їх самих це не бентежить. Майже 20 років Галкін та Пугачова вже разом, хоча зараз вони у розлуці. Максим гастролює зі своїм шоу світом, а Алла після кількох місяців проведених за кордоном повернулася разом з дітьми додому до росії. У подружжя підростають двійнята Ліза та Гаррі, які вже пішли до третього класу.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.