Осадча та Горбунов розповіли про початок своїх стосунків: телеведуча була впевнена, що Юрій не “по чоловіках”

Відома пара українського телебачення Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про те, як розпочиналися їхні стосунки і хто з них зробив перший крок.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з 2017 року є офіційними чоловіком та дружиною. З того часу у них з’явилися двоє спільних дітей, сини Іван і Данило, при цьому вони замислюються про третю дитину. Пара мріє про дівчинку і не відкидає можливості усиновлення, оскільки через повномасштабну війну росії проти України безліч українських діток залишилися без сімей.

Осадча та Горбунов за всі роки своїх стосунків не потрапляли у публічні скандали та завжди демонстрували справжній приклад щасливого шлюбу. При цьому відомо, що роман між ними зав’язався того ж року, що Юрій подав на розлучення зі своєю першою дружиною Людмилою після 20 років шлюбу. Катерину не бентежить статус розлучниці і жодних коментарів із цього приводу вона не дає.

Як виглядають діти Каті Осадчої
Осадча та Горбунов розповіли про початок своїх стосунків

Вперше зіркова пара нещодавно розповіла, як зароджувалася їхня історія кохання і хто виступив ініціатором початку романтичних стосунків. В ефірі ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Горбунов та Осадча зізналися, що іскра та хімія виникла під час зйомок “Голосу”. Юрій підвозив Катю додому, і вона кілька разів запрошувала його зайти в гості на чай. Після двох відмов Осадча навіть подумала, що жінки його не цікавлять, але втретє він таки погодився.

Осадча та Горбунов розповіли про початок своїх стосунків
Осадча та Горбунов розповіли про початок своїх стосунків

У результаті саме ведуча програми “Світське життя” зробила перший крок у відносинах, але освідчення в коханні першим прозвучало з вуст Горбунова.

Нагадаємо, до шлюбу з Юрієм Катею була одружена один раз за політиком Олегом Поліщуком, з яким виховує спільного сина Іллю, зараз він навчається на айтішника в США. У Горбунова від попередніх стосунків дітей немає, лише доросла падчерка.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.