“Моліться за мене”: Лайма Вайкуле підтвердила проблеми зі здоров’ям – стався рецидив

Відома співачка Лайма Вайкуле висловилася з приводу чуток про рецидив раку. Так, знаменита артистка сказала, що перебуває під наглядом лікарів та просила шанувальників молитися за її здоров'я

Наприкінці 1980-х років співачка Лайма Вайкуле звернулася до лікарів із проханням допомогти розібратися у причинах поганого стану її здоров’я. Тоді артистці повідомили жахливу новину – у неї діагностували рак молочної залози. Лайма Вайкуле почала активно боротися із хворобою та впоралася – у цьому смертельному поєдинку вона виграла.

З того періоду пройшло багато часу, але тут публіку сколихнула нова хвиля чуток. Останнім часом навколо артистки почали згущуватися поголоси про те, що вона страждає на рак. Так чи інакше, співачка прокоментувала стан свого здоров’я, проте не дуже втішила шанувальників.

У молодості Лайма Вайкуле хворіла на рак
У молодості Лайма Вайкуле хворіла на рак

Після того, як фанати почали пліткувати про можливий рецидив захворювання, латиська співачка розповіла про своє реальне самопочуття. Співачка заявила, що перебуває під суворим наглядом фахівців, а лікарі порекомендували їй залишатися подалі від юрби, щоб уникнути вірусних інфекцій. Вайкуле всі ці поради дотримується – останнім часом веде спокійне життя.

У одкровенні зірки не прозвучало точної назви діагнозу, яким вона зараз страждає. Лайма Вайкуле в принципі не заглиблювалася в подробиці, проте серйозно насторожила фанатів своїм проханням помолитися за її здоров’я.

Замість того, щоб щось говорити, я скажу так: моліться за мене! Я буду щаслива. Я скажу вам дякую, бо я також молилася за всіх вас

, – латиська співачка була небагатослівна.

Лайма Вайкуле розповіла про стан свого здоров'я, проте без деталей
Лайма Вайкуле розповіла про стан свого здоров’я, проте без деталей

Знаменита артистка також розповіла про те, наскільки серйозно вона підходить до власного фізичного здоров’я. Лайма Вайкуле поділилася одкровенням про те, що вона боїться “підхопити” якусь важку недугу, а тому особливо остерігається людей. До списку захворювань, на які вона не хоче хворіти, входить коронавірус. Саме тому у певний момент Лайма Вайкуле вирішила вакцинуватися. Вона зробила це тричі і, при потребі, готова вчетверте.

Підсумувала свої одкровення знаменитість тим, що вона абсолютно і повністю довіряє лікарям, а тому дотримується їх рекомендацій. Артистка п’є багато води, приділяє собі увагу, достатньо відпочиває, а також намагається не нервувати через дрібниці.

 

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.