Зірковий екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли Тіна Кароль вийде заміж і чи був у неї роман з Коломойським

Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв зробила розклад Таро на особисте життя популярної співачки Тіни Кароль і розповів багато чого цікавого.

Тіна Кароль після того, як поховала чоловіка Євгена Огіра у 2013 році заміж більше не виходила. Протягом тривалого часу артистці приписували роман із молдавським співаком Даном Баланом, який не отримав підтвердження, тому стосунки поп-діви залишаються однією з найгарячіших тем у її численному фан-клубі.

На Ютуб-каналі “Люкс ФМ” у новому випуску розважального шоу “Слава+Таня” у студії у Слави Дьоміна та Тані Татарченко побував екстрасенс Макс Гордєєв, який зробив розклад Таро на особисте життя Тіни Кароль.

Першою Гордєєв витяг карту сили і пояснив це так:

З нею дуже важко чоловікам взагалі, бо вона всім чоловікам закриває рота. Саме лев (намальований на карті) тут означає чоловіка, а ця карта, в принципі, означає дуже сильну жіночу енергію, тому на цьому моменті з Тіною буде дуже важко. За енергією вона така дуже важка в принципі

Макс Гордєєв розповів, коли Тіна Кароль вийде заміж і чи мав роман з Коломойським.
Макс Гордєєв розповів, коли Тіна Кароль вийде заміж і чи був у неї роман з Коломойським

Тоді Дьомін поставив екстрасенсу пряме питання – чи побачимо ми Тіну Кароль заміжньою. Карти говорять про протилежне:

Знову кар’єра, вона хоче поки себе реалізовувати у кар’єрі, вона не готова йти на якісь моменти з чоловіками. Вона така жінка, яка хоче, щоб чоловік, який був поряд з нею, щоб вона ні в чому взагалі не нуждалася як жінка, але для неї найважливіше, щоб вона почувала себе в безпеці, вона хоче просто покластися на чоловіка сильного.

Слава також спробував дізнатися, чи був у артистки роман з олігархом Ігорем Коломойським:

Кажуть, що Тіна Кароль мала роман, ми можемо подивитися, чи справді був роман якийсь? Кажуть, що вона зустрічалася з Коломойським, це правда чи ні?

Макс Гордєєв розповів, коли Тіна Кароль вийде заміж і чи мав роман з Коломойським.
Макс Гордєєв розповів, коли Тіна Кароль вийде заміж і чи був у неї роман з Коломойським

Гордєєву випала карта сонечка, яку він сприйняв дуже неоднозначно, але коментувати, що це означає, не став, тому питання так і залишилося відкритим.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.