“Запитував, як стріляти”: кварталівець Олександр Пікалов розповів про розмову з 16-річним сином 24 лютого

Олександр Пікалов поділився подробицями фатальної розмови із сином після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. 16-річний хлопчик просив батька навчити його стріляти

Для багатьох українців 24 лютого стало найстрашнішим днем у їхньому житті. Вся Україна прокинулася в один момент і перші секунди не могла повірити у те, що відбувається. Хтось збирав валізи під звуки гучних вибухів та “прильотів”, а хтось притискав ближче до себе рідних і молився за те, щоб усе швидше закінчилося. Актор і продюсер “Кварталу 95” поділився деталями першої після початку повномасштабної війни розмови зі своїм 16-річним сином.

Зірка Кварталу Олександр Пікалов розповів, що зміг побачитися із сином не одразу після початку повномасштабної війни
Зірка Кварталу Олександр Пікалов розповів, що зміг побачитися із сином не одразу після початку повномасштабної війни

Так, за визнанням українського знаменитого актора, його сина не було вдома, коли розпочалися бойові дії 24 лютого. Син Олександра Пікалова професійно займається футболом, тож цього дня підліток був на змаганнях у Вінниці. Олександр Пікалов розповів про те, що реакція його сина була по-дорослому свідомою та спокійною.

Мишко був на змаганнях у Вінниці. Він повернувся до Києва лише через чотири дні

, – поділився актор та продюсер студії “95 квартал” і додав, що дорога для підлітка виявилася складною.

Актор і продюсер Кварталу Олександр Пікалов зі своїм 16-річним сином
Актор і продюсер Кварталу Олександр Пікалов зі своїм 16-річним сином

За словами Пікалова, його 16-річний син боявся повертатися до Києва, проте зміг себе перебороти і дістатися додому без пригод. Олександр Пікалов також розповів, що якоїсь особливої розмови під час зустрічі чи телефоном у них не було. 16-річний син українського актора поставив лише одне питання – як стріляти з пневматичної зброї, яка знаходиться у будинку сімейства.

Пікалов зізнався, що підлітку стало цікаво, як працює пневматична рушниця, проте природою цього інтересу не поділився. Невідомо, чи було це підліткове бажання зробити все можливе для захисту своєї сім’ї чи звичайний інтерес.

Олександр Пікалов зізнався, що син просив його навчити стріляти
Олександр Пікалов зізнався, що син просив його навчити стріляти

Нагадаємо, що Олександр Пікалов веде активну громадську, волонтерську та благодійну діяльність на благо України. Актор активно захищає країну на інформаційному фронті, а окрім цього став ініціатором ідеї створення заходу “Дитячий табір на день”. Мета проєкту – допомогти маріупольським переміщеним діткам адаптуватись до нового життя.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.