Віра Брежнєва виписалася з житла у Підмосков’ї та остаточно порвала всі зв’язки з росією – відомі деталі

Відома співачка Віра Брежнєва від початку повномасштабного вторгнення росії стала на бік України. Нещодавно артистка взагалі повідомила, що розірвала з країною-агресором усі зв'язки і навіть виписалася з квартири у Підмосков'ї

Співачка Віра Брежнєва стала відомою завдяки участі у культовій поп-групі “ВІА-Гра”. Пізніше шанувальники впізнали артистку не лише як вокалістку, а й як актрису, громадську діячку. Довгий час артистка будувала кар’єру в росії, однак, коли почалося повномасштабне вторгнення, вона вирішила залишити країну. Віра Брежнєва тривалий період перебувала на території Польщі, де активно допомагала у формуванні гуманітарної допомоги українцям. Останнім часом артистка активно підтримує Україну на інформаційному фронті.

На початку літа 2022 року колишній менеджер Віри Брежнєвої публічно заявив, що співачка вирішила, що більше не хоче мати нічого спільного з росією. Так, артистка пориває усі зв’язки із країною, в якій так довго жила. Більше того, за повідомленням екс-менеджера, артистка вирішила виписатися з квартири родичів, в якій була прописана близько двадцяти років.

Російські ЗМІ також писали про цю ситуацію. За повідомленнями журналістів з росії, Віра Брежнєва так довго була прописана в квартирі, яка знаходилася в Підмосков’ї – у селищі міського типу Некрасівське. Там, за повідомленнями російських медіа, мешкає родичка української співачки. На початку 2000-х Брежнєва вирішила прописатися у майже столичній квартирі, щоб уникнути депортації з країни за порушення міграційних правил.

Віра Брежнєва поділилася деталями про те, що вирішила розірвати усі зв'язки з росією
Віра Брежнєва поділилася деталями про те, що вирішила розірвати усі зв’язки з росією

Нещодавно Віра Брежнєва подала заяву до ФМС рф (Федеральна міграційна служба рф) про те, що відмовляється від прописки в російській квартирі. Однак, у найелітніших житлових комплексах москви у знаменитості залишилося кілька квартир. Можна підозрювати, що це майно зірка продасть.

Раніше Віра Брежнєва намагалася здобути російський паспорт, проте їй було в цьому відмовлено. Пізніше російські джерела почали писати про те, що артистка змінила своє бажання отримати громадянство росії та налаштувалася стати володаркою італійського паспорта.

Нагадаємо, що нещодавно Мережа сполошила новину про те, що Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва розлучаються. Пара проживала у шлюбі з 2015 року, проте цього літа вирішили оформити розлучення.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?