“Ростуть кучері”: Алла Мазур, що перемогла рак, похвалилася змінами у зовнішності – ведуча стала ще красивішою

Українська телеведуча Алла Мазур перемогла страшну недугу – рак молочної залози. Під час боротьби з онкологічним захворюванням журналістка втратила пишну шевелюру, проте нещодавно Мазур похвалилася відрослим волоссям

Вчора одна з найвідоміших журналісток України Алла Мазур святкувала свій день народження. Телеведуча та обличчя телеканалу “1+1” поділилася з підписниками урочистим відео на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, на якому шанувальники помітили позитивні зміни у зовнішності відомої вже 57-річної Алли Мазур.

Телеведуча Телевізійної Служби Новин отримала величезну кількість привітань від колег, друзів та сім’ї. У своєму відео, яке Мазур опублікувала в особистому блозі, вона подякувала кожному, хто приєднався до привітань у такий важливий для неї день. Особливо важливим день народження став для знаменитості, адже та змогла подолати рак молочної залози та впоратися у битві зі смертельною недугою.

Окрім подяки за вітання, Алла Мазур у відео дала маленькі настанови підписникам. Так, телеведуча закликала кожного боротися з будь-якими складнощами та перешкодами, які зустрічаються їм на шляху та ніколи не опускати руки. Ведуча заявила, що за час повномасштабного вторгнення росії на територію України всі жителі країни дуже змінилися, а також стали ближчими одне до одного. Так, Алла Мазур адресувала своє звернення тим, хто виборює суверенність України, а також тим, хто виборює своє життя у змаганні з онкологією.

Пам’ятайте: у людини можна відібрати все, окрім одного – волі. І волі обирати своє ставлення до обставин. Рак виліковний. Знайте це

, – поділилася з особистого досвіду знаменита українська телеведуча Алла Мазур.

Нагадаємо, що журналістка дізналася про діагноз у 2019 році. Тоді розпочалася боротьба, яка запам’яталася Аллі Мазур на все життя. На початку хіміотерапії, коли ведуча почала втрачати волосся, вона носила каштанову перуку – під колір свого натурального волосся.

Алла Мазур на початку хіміотерапії воліла носити перуку
Алла Мазур на початку хіміотерапії воліла носити перуку

Однак, пізніше знаменитість відмовилася від подібної зачіски і постала перед публікою у справжньому образі.

Коротке волосся, до того ж не пофарбоване, а натурально сиве, не викликало збентеження чи огиду з боку телеглядачів. Навпаки, такий вчинок ведучої у багатьох вселив впевненість та гордість за Мазур – журналістка продемонструвала, що вона не боїться раку та готова його побороти.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.