Катя Осадча висловилася про Вакарчука, який пішов з “Голосу країни”: присоромила співака – буде скандал?

Святослав Вакарчук нещодавно приголомшив шанувальників своєю несподіваною заявою про те, що артист залишає зйомки шоу "Голос країни". Катерина Осадча не промовчала та прокоментувала рішення українського співака

Відома українська телеведуча Катерина Осадча прокоментувала поновлення трансляції випусків нового сезону “Голосу країни”, перший випуск якого було представлено публіці 23 січня. У лютому трансляцію перервали через початок повномасштабного вторгнення. У пості, опублікованому Осадчою, йдеться про відповідальність зіркових тренерів, яку вони мають нести.

Примітно, що знаменитість опублікувала пост відразу після того, як Святослав Вакарчук, фронтмен відомої групи “Океан Ельзи”, а також зірковий тренер на шоу “Голос країни”, заявив, що відмовляється від подальшої участі в телепередачі. Нагадаємо, що Святослав Вакарчук поділився подробицями про своє рішення. Так, на думку соліста, він зараз займається значно важливішими справами.

Катя Осадча поділилася своєю думкою щодо того, що Вакарчук відмовився від зйомок у шоу.
Катя Осадча поділилася своєю думкою щодо того, що Вакарчук відмовився від зйомок у шоу.

Крім того, Святослав Вакарчук поділився емоціями щодо повернення телепередачі на екрани. Артист заявив, що хоча останні випуски зняли в січні цього року, Вакарчуку здається, що з того часу минуло набагато більше часу.

Розумію рішення команди проекту вийти в ефір, але мене в дозйомках не буде

, – поділився Святослав Вакарчук на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм.

Знаменитий український співак поділився у своєму зверненні одкровенням про те, що він переслідує абсолютно інші цілі. Так, за словами Вакарчука, він націлений підтримувати українських військових на передовій, а також проводити благодійні заходи, виручені кошти з яких планує відправляти волонтерам.

Святослав Вакарчук приголомшив шанувальників несподіваним рішенням залишити зйомки шоу
Святослав Вакарчук приголомшив шанувальників несподіваним рішенням залишити зйомки шоу

Незабаром Катерина Осадча опублікувала в особистому блозі пост, в описі якого залишила досить “провокаційні” коментарі. Так, телеведуча натякнула, що тренери, які набрали собі команди, мають відповідати за учасників шоу.

Тренери відповідальні за тих, кого до себе взяли в команди, і “Голос” – це насамперед про учасників, а не про власні амбіції тренерів. Ми ж своїх не кидаємо?

, – задала риторичне питання наприкінці свого звернення Катерина Осадча.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.