Вперше відмовився від Вєрки Сердючки: Андрій Данилко приголомшив шанувальників новим амплуа на сцені (ВІДЕО)

Вєрка Сердючка – один із найзнаменитіших сценічних образів України. Андрій Данилко нещодавно приголомшив шанувальників і вперше вийшов на сцену у новому амплуа. Фанати вже сумують за коханою Сердючкою

Вчора Андрій Данилко порадував шанувальників новими веселими знімками на кордоні Латвії. Разом із мамою Вєрки Сердючки Іриною Білоконь артист знявся на кількох кадрах у кумедних позах. Так, зараз команда музиканта вирушила до латвійського туру з благодійними концертами.

На концерті у Ризі Андрію Данилку вдалося двічі вразити фанатів. Спочатку знаменитий український співак, виступаючи в образі Вєрки Сердючки, прямо перед шанувальниками зняв блискучу шапку із зіркою з голови. Пізніше Данилко взагалі втік за лаштунки, а повернувся вже в новому амплуа. Знаменитість відмовився від сценічного образу ексцентричної пані та вийшов до шанувальників у своєму щоденному образі. Чорні джинси, проста темна кофтинка та кежуал-кепка знатно шокували фанатів.

На жаль, погода у Ризі у день концерту не порадувала глядачів. Виступ відбувався просто неба, а тому, коли почався сильний дощ, шанувальники дістали парасольки. Проте, йти з концерту ніхто не збирався – усі явно були налаштовані спостерігати за Вєркою Сердючкою до кінця. Артист у знаменитому образі вирішив виконати найвідоміші пісні зі свого репертуару. Під час виступу за спиною Андрія Данилка на великому концертному екрані крутили нецензурні супровідні слова.

Данилко приготував фанатам великий сюрприз і, як належить, залишив його “на десерт”. Так, наприкінці виступу артист вирішив скинути з себе шапку з величезною знаменитою зіркою та взагалі відмовитися від образу Вєрки Сердючки. Забігши ненадовго за лаштунки, Андрій Данилко повернувся у образі… самого себе. Одягнений чоловік був у найпростіше вбрання – чорна кофта та штани, а також звичайна кепка на голові. Навіть захисна маска була чорного кольору.

У такому образі Данилко виконав свій незмінний хіт, проте додавши до нього інновацій. У пісні “Dancing Lasha Tumbai” знаменитість змінив слова і заспівав “Russia Goodbуе”. Вся команда, яка виступала з артистом на сцені, була одягнена в той самий колір, що й Данилко. На одязі музикантів також надруковано нецензурні фрази з антивоєнним підтекстом.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.