“Дуже переживаю”: Костянтин Меладзе вперше відверто розповів про розлучення – деталі скандалу з Брежнєвою

Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва повідомили, що розлучаються. Виявляється, артисти подали заяву про розірвання шлюбу ще у червні. Нещодавно Меладзе вперше заговорив про свої емоції щодо розлучення

Нещодавно стало відомо про те, що Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе вирішили розірвати свій шлюб. Про цей секрет розповіла товариш сімейства, а також блогер Олена Жужа. Так, жінка заявила, що погляди на життя у Брежнєвої та Меладзе розійшлися ще на початку літа.

Історія знайомства та любові двох знаменитих діячів багатьох вводить у ступор, а в деяких навіть викликає огиду. Свого часу Віра Брежнєва стала коханкою відомого композитора і довгий час брехала публіці. Костянтин вирішив жити на дві родини. Понад кілька років Брежнєва і Меладзе брехали колишній дружині продюсера Яні Сум. Потім артист таки вирішив покинути дружину і бути разом зі співачкою. У Меладзе та Сум за плечима залишилося понад двадцять років щасливого шлюбу, а також троє спільних дітей.

Згодом кохані вирішили узаконити свої стосунки та вирушили до РАЦСу. Зазначимо, що двох дітей Віри Брежнєвої від минулого шлюбу Костянтин покохав та прийняв, як своїх. Знаменитість виховував дівчаток Сару та Соню з теплими почуттями.

Нещодавно Костянтин Меладзе в інтерв’ю поділився своєю думкою щодо розлучень. Так, артист тоді заявив, що він знайшов свою єдину – Віра Брежнєва стала для нього жінкою, яка посприяла закінченню подорожі в пошуках “тої самої”.

Дуже переживаю за знайомих, що розлучаються, адже пам’ятаю, як це

, – розповів тоді журналістам Костянтин Меладзе.

Нагадаємо, що на тлі розлучення композитора та відомої української співачки народилося чимало чуток. Так, дехто вважає, що знаменитості розлучаються через те, що Костянтин Меладзе знову став зрадником – є підстави вважати, що музикант знайшов собі нову кохану.

Інші шанувальники вважають, що зіркова пара розлучилася через політичні розбіжності. Нагадаємо, що Віра Брежнєва від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України висловилася проти злочинних дій. Костянтин Меладзе, у свою чергу, досі мовчить та відмовляється висловлювати позицію.

Проте, з яких причин не вирішили б розлучитися Меладзе з Брежнєвою, самі зірки досі офіційно не дають жодних коментарів з приводу розлучення.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!