Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: у зіркової пари річниця

Нерозлучні Вікторія Булітко та Євген Сморигін порадували фанатів чудовою новиною: цього року зірковій парі виповнюється дванадцять років. Що відомо про їхні стосунки?

Вікторія Булітко та Євген Сморигін – одна з найміцніших сценічних пар України. Актори розпочали свою спільну діяльність на сцені гумористичної передачі “Дизель Шоу”, а пізніше знялися в багатьох телепроектах. Виявляється, що їхні професійні відносини розпочалися далекого 2010 року.

Тоді продюсери шоу від “Дизель Студіо” шукали у проект нових актрис, а один із керівників шоу запитав у Євгена Сморигіна думку, як у співробітника, який уже довго грав на сцені телешоу. Тоді артист скромно, але впевнено заявив, що ідеальною кандидаткою стане саме загадкова Вікторія Булітко.

На сцені колеги буквально “злилися” та відчули єднання та симбіоз. Євген Сморигін зізнається, що у своєму житті не зустрічав дівчини, з якою йому було б комфортніше працювати, а Булітко, у свою чергу, називає артиста своєю сценічною другою половинкою. За акторами приємно спостерігати – вони професіонали окремо, а разом стають просто легендарним дуетом.

Якось за лаштунками відомого українського телешоу “Хто зверху?” Вікторія Булітко поділилася кумедним фактом. За словами артистки, у неї та її колеги Євгена Сморигіна навіть день народження практично в один день. Дівчина відзначає свято 25 січня, а Сморигін – 28 числа. Вікторія Булітко зізналася: вони часто святкують урочистість одного дня.

За словами актриси, це чудовий спосіб заощадити гроші. Тим більше, артисти дванадцять років працюють в одній компанії, а тому двічі запрошувати тих самих колег на різні дні народження було б, як мінімум, смішно.

Варто зазначити, що Євген Сморигін та Вікторія Булітко перебувають у шлюбі. Артисти одружилися просто на сцені – актор був у образі старого грузина, а актриса зіграла грузинську дружину. Гумористичну сценку шанувальники оцінили, а сама Вікторія Булітко навіть поділилася на особистій сторінці в Інстаграм фотографією з “весілля”.

У коментарях підписники посміялися, деякі вирішили розчулитись, а багато хто повідомив, що вони б із задоволенням відвідали подібний захід. Нагадаємо, що колеги користуються майже шаленою популярністю серед публіки, а багато хто з нетерпінням чекає на момент, поки обидва зізнаються, що перебувають у стосунках.

Однак, варто вважати, що Булітко та Сморигіна не пов’язує нічого більше, ніж робочі відносини.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.