“У віці ягідки”: Лідія Таран на 45-річчя зробила модну стрижку боб-каре та вступила до університету

Телеведуча каналу 1+1 Лідія Таран нещодавно відсвяткувала свій 45 день народження та розповіла про новини з життя у Франції, куди вона поїхала через війну в Україні.

Лідія Таран у перший же день повномасштабного російського вторгнення на територію України забрала доньку та виїхала з Києва у західному напрямку. Протягом якогось часу журналістка знаходилася на заході країни, доки не отримала можливість виїхати до Франції, до міста Нансі.

Там Лідія намагається встигнути все – вона займається волонтерською діяльністю для українців, працює кореспонденткою, виховує дочку-підлітка від шоумена Андрія Доманського та з недавніх пір навіть навчається в університеті. Про це телеведуча розповіла своїм підписникам у Instagram з нагоди 45-річчя.

Дочка Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського
Лідія Таран на 45-річчя зробила модну стрижку боб-каре та вступила до університету

Зірка “плюсів” виставила нові фото на тлі гарного міського пейзажу з новою модною стрижкою боб-каре та написала, що свій новий персональний рік вона зустрічає на позиціях, на яких ніколи себе не уявляла та не могла уявити:

Я тепер студентка університету. У віці ягідки, ага, тут. Кореспондентка каналу тут. Мама підлітка, який навчається у двох школах паралельно

, – написала Таран.

Також вона закликала користувачів Мережі перестати критикувати її та мільйони інших біженців за рішення виїхати за кордон, рятуючись від війни, зазначивши, що українці – вільні люди, які приймають вільні рішення, і це одна з головних відмінностей нас від нації окупантів.

Нагадаємо, матір’ю Лідія Таран стала у стосунках із телеведучим Андрієм Доманським, який після 5 років цивільного шлюбу пішов від неї і незабаром зустрів нове кохання – свою нинішню дружину Марину. Після розриву з Доманським Лідія офіційно не представляла нового обранця і не виходила заміж.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.