Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні: “Ми з дівчатами дивилися серіал”

Популярна українська співачка Оля Полякова розповіла, як побувала з дітьми на похороні королеви Єлизавети ІІ у столиці Великобританії Лондоні.

Для багатьох українських дітей навчальний рік 2022-2023 розпочався за межами рідної країни через повномасштабне російське вторгнення на територію України. Суперблондинка Оля Полякова не ризикувала і теж віддала дочок на навчання за кордон. Її старша спадкоємиця Маша вступила до британського вишу на музичний напрямок, а молодшу Алісу співачка влаштувала до школи-інтернату в цій же країні.

Зірка зізналася, що з Алісою рішення далося складно, бо вона дуже домашня дитина, але війна продиктувала нові правила. Полякова в інтерв’ю для ранкового шоу на 1+1 закликала матерів із гарячих точок вивозити своїх дітей за кордон, як би не було важко, адже допомогу все одно надають і безпека насамперед.

Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні
Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні

Перебуваючи у Сполученому Королівстві, Оля Полякова вирішила вшанувати пам’ять покійної королеви Єлизавети II, яка була біля престолу цілих 70 років. На прощальну церемонію у Лондоні вона взяла із собою дочок. Своє бажання побувати на похороні монархіні співачка прокоментувала таким чином:

Ми з дівчатками дивилися серіал про королівську родину, тож вирішили відвідати

, – сказала зірка.

Шеф-кухар Єлизавети II поділився перевагами королеви
Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні

Також у Великій Британії навчається єдиний син Тіни Кароль Веніамін, донька Аніти Луценко Мія, спадкоємиця Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна Ніна.

Нагадаємо, Оля Полякова одружена з бізнесменом Вадимом Буряковським. Для чоловіка артистки це другий шлюб, у першому не було дітей. Майбутня пара познайомилася на дні народження Вадима – Оля виступала як запрошена співачка, закохавши в себе іменинника з першого погляду. Чоловік довго не тягнув і розірвав цей любовний трикутник, пішовши від дружини до нової коханої.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.