“День почався не дуже добре”: хворобливо схудла Мішина поділилася подробицями проблем зі здоров’ям

Українська телеведуча Ксенія Мішина стурбувала фанатів зовнішнім виглядом, що змінився. Знаменитість розповіла, що страждає від розладів сну через недугу, що скосила її

Ксенія Мішина набула шаленої популярності після участі в любовному реаліті-шоу “Холостячка”. Крім своєї неймовірно привабливої зовнішності, зірка має ще й величезний акторський талант. Телеглядачі обожнюють спостерігати за Мишиною у кадрі, а тому останні новини дуже стурбували шанувальників.

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита українська актриса опублікувала Історію, на якій постала в змученому й сонному вигляді. За словами артистки, вона страждає на розлади сну через недугу, що скосила її: зірка через прохолодну осінь застудилася.

День розпочався не дуже добре. Усю ніч із температурою, з ранку теж. Потім ще й обпекла губу

– поділилася з підписниками одкровенням Мішина і додала, що весь ранок їй довелося провести з льодом, прикладеним до обпаленої губи.

Артистка побажала підписникам гарного дня і заявила, що не здивована тим, що відбувається. “Осінь як завжди… Нічого нового”, – з усмішкою підписала історію в Інстаграм українська актриса Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина поскаржилася на проблеми зі здоров'ям
Ксенія Мішина поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Нагадаємо, що нещодавно знаменитість розповіла підписникам про те, що допомагає їй долати величезний стрес, який переслідує всіх українців останні сім місяців. Так, за словами Ксенії Мішиної, у минулому вона зуміла врятувати себе від моральної загибелі завдяки медитаціям.

Для актриси дана практика – це величезний крок на зустріч прийняття свого “Я” та вміння жити у світі, повному турбот.

Прийшовши до регулярної практики, я отримала потужний імпульс до розвитку та масштабування особистості. Приділила багато годин на вивчення цього шляху на власному досвіді і не перестаю транслювати успіхи, які медитація внесла до мого життя

– розповіла фанатам Ксенія Мішина.

Медитація для української актриси є заміною будь-яким заспокійливим та антидепресантам. Цю практику Мішина розглядає не як щоденне захоплення або хобі, а як обов’язкове заняття, без якого неможливе здорове функціонування людини та її розвиток.

Крім того, Мішина додала, що доросла, мудра та відповідальна людина сприймає будь-яку перешкоду чи життєві труднощі як можливість особистісного зростання.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.