“Тост з маслом та червоною ікрою”: молода дружина Віктора Павліка похвалилася безбідним життям зіркової родини

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова на особистій сторінці у соціальній мережі поділилася кадрами з відео, на яких український співак показує свої покупки

Віктор Павлік – справжній підкорювач жіночих сердець. У житті чоловіка було чимало жінок, проте “тою самою” стала молода Катерина Репяхова, яка зараз займається блогінгом та розвитком власного бренду дитячого одягу. Молода кохана Павліка активно ділиться із підписниками щоденною рутиною.

Сьогодні Катерина Репяхова опублікувала відео, на якому Віктор Павлік хвалиться нещодавніми покупками у магазині. Українського співака зображено з упаковкою сирників в одній руці, з чотирма упаковками дитячих памперсів в іншій руці, а під пахвою у зірки – упаковка хліба.

Зустріла чоловіка. Що значить тато приїхав – у дитини хоч памперси будуть

– прокоментувала відео Катерина Репяхова.

Віктор Павлік у відповідь на висловлювання дружини заявив, що ще купив сирники на сніданок для своєї дружини, а також тостерний хліб, з якого хоче зробити закуску з маслом та червоною ікрою. У відповідь Репяхова сказала: “Круто!”.

Катерина Репяхова похвалилася чоловіком у Мережі
Катерина Репяхова похвалилася чоловіком у Мережі

Нагадаємо, що нещодавно з’явились нові деталі скандалу Віктора Павліка з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою. Так, Катерина Репяхова зізналася, що молода родина буквально утримує колишню дружину українського співака. За словами молодої дружини Павліка, вони оплачують їй рахунки за комунальні послуги, а також часто купують продукти Ларисі.

Крім того, Созаєва звинувачувала та ображала Віктора Павліка за те, що той не виконав своєї обіцянки. За визнанням його екс-дружини, співак гарантував виплатити кредит за куплену у спільному шлюбі квартиру. Однак пізніше Лариса зізналася, що він відмовився це робити.

Катерина Репяхова у своєму особистому блозі відповідала на запитання щодо “квартирного скандалу”. Дівчина зізналася, що виплата кредиту забирає із сімейного бюджету левову частку коштів. Репяхова заявила, що Віктору Павліку, у якого росте малюк, є, куди подіти ці гроші.

Пізніше Віктор Павлік та Лариса Созаєва зійшлися на компромісі продати квартиру та з виручених коштів погасити кредит. Проте, про деталі того, що відбувається зараз, нічого невідомо.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.