Зірка “Сватів” Ганна Кошмал звернулася до колег по сцені з росії: “За вами вже йдуть”

Ганна Кошмал, яка стала популярною завдяки зйомкам у комедійному серіалі "Свати", висловилася з приводу своїх колег із росії, які досі мовчать про війну в Україні

Українська актриса Ганна Кошмал прославилася роллю Женьки у культовому комедійному серіалі “Свати”. На знімальному майданчику працювали актори як з України, так і з росії. Артистка звернулася до акторів, з якими їй доводилося разом працювати, і попередила про наслідки їхньої мовчазної згоди з усім, що відбувається в Україні.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм Женька зі “Сватів” висловила власний подив з приводу того, що росіяни усвідомлено обирають деградацію та занепад, відмовляючись від благополуччя та розвитку. Більше того, за словами української актриси, для неї дико те, що держава заради задоволення своїх імперських бажань нападає та вбиває мирних жителів на території суверенної країни.

Проте, зірку куди сильніше дивує інший факт. Українська актриса Кошмал не може зрозуміти, як її колеги росіяни можуть мовчати про те, що відбувається, чи, ще гірше, підтримувати диктатуру володимира путіна.

Я досі не можу повірити в це безумство! Замість того, щоб будувати, йти вперед, радіти життю, ростити дітей і робити життя кращим, “сусідна країна” продовжує розв’язувати найкривавішу і найстрашнішу війну 21-го століття.

– поділилася переживаннями Ганна на особистій сторінці.

Крім того, актриса додала, що вона обурена тим фактом, що росія готова вбити всіх на своєму шляху. І окупант так чинить лише заради одного: щоб показати всьому світу свій імперський початок. Амбіції кремля українська артистка вважає неадекватною. Так, артистка констатувала, що свої дії ворог прикриває відвертою брехнею.

Мої російські колеги тим часом розповідають про “нелегкі часи для спорту” та “все буде добре”. Звичайно, легше вдавати, що все ок!

– прокоментувала Кошмал.

Артистка попередила кожного російського артиста: усі отримають по заслугам – нікому не втекти від ефекту бумерангу та закону справедливості. Ті, хто підтримав кровопролитний напад на Україну, неодмінно дадуть відповідь за свої дії, Кошмал у цьому впевнена.

Ганна Кошмал попередила, що поки росіяни не докладуть максимальних зусиль для того, щоб зупинити жах, що відбувається, нічого позитивного в їхньому житті трапитися не може. Актриса порадила своїм колегам “за бугром” не давати надію росіянам на те, що у них все буде гаразд. Війна, за словами артистки, обов’язково торкнеться кожного, з чиєї вини було розпочато.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.