Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин вивезли дружин за кордон і з Бузовою веселять росіян на лайнері

Нещодавно Мережу сколихнула новина про зраду колись популярних в Україні артистів Сергія Писаренка та Євгена Нікішина. Випливли нові деталі їх ганебного концерту

Сергій Писаренко та Євген Нікішин стали популярними в Україні завдяки участі у гумористичній передачі “Дизель Шоу”. Проте з початком повномасштабної війни артисти вирішили змінити місце роботи та збираються на тижневі гастролі. У рамках майбутнього концерту актори розважатимуть росіян на круїзному лайнері. Відправна точка судна – сочі, а прямує крейсер у кілька турецьких бухт.

Ура! З 24 вересня знову Туреччина! Їдемо до гастрольного круїзу Туреччиною на 8 днів на кораблі Astoria Grande!

– Сергій Писаренко поділився афішею майбутнього заходу на особистій сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Багато хто звернув увагу на те, що Писаренко написав “знову Туреччина”, а це означає, що раніше артист уже виступав на круїзному лайнері. Крім того, в описі до опублікованої афіші на офіційній сторінці організатора концерту сказано: “Це було так весело, що ми вирішили повторити”.

Захід, в якому він збирається брати участь разом зі своїм колегою Євгеном Нікішиним, обурив підписників артиста, і вони залишили кілька “лагідних” у коментарях.

  • “Ось це ви мерзотники, просто дивовижні мерзотники”;
  • “Ось і виявилася ваша російська сутність під час війни”;
  • “Як так можна? Я чогось не розумію”
Афиша концерта на куризном лайнере, в котором участвуют Евгений Никишин и Сергей Писаренко
Афіша концерту на куризному лайнері, в якому беруть участь Євген Нікішин та Сергій Писаренко

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення в Україну Нікішин та Писаренко записали відеозвернення, в якому поділилися своєю позицією та ставленням до того, що відбувається.

Я хочу сказати всім, кому небайдужі події, які відбуваються в Україні, ми зараз тут, і ми бачимо все, як відбувається насправді. Не можна називати це “операцією” – це війна. Справжнісінька війна. Над нами пролітали ракети, вибухали снаряди. Ми бачили, як вибухнув пологовий будинок, у якому мала народжуватися моя дочка. Сподіватися та зберігати ілюзії, що бомби летять у військові об’єкти – це найбільша помилка

– констатував тоді Сергій Писаренко.

Проте, схоже, що з березня минуло надто багато часу, а пам’ять Писаренка та Нікішина виявилася короткою. Інакше неможливо пояснити їхнє рішення виступити на сцені для росіян і сидіти за лаштунками разом із тими, хто винен у війні в Україні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.