Зірки “Дизель шоу” Крутоголов та Танкович вирішили “поекспериментувати” з Лілією Ребрик: а вона в курсі?

Актори з відомої гумористичної передачі "Дизель Шоу" заінтригували шанувальників в Інстаграм - Дмитро Танкович та Єгор Крутоголов запросили на зйомки Лілію Ребрик, щоб поекспериментувати з форматом

Актори Крутоголов і Танкович завоювали популярність на сцені як гумористи. Найбільш артисти відомі своїм фанатам комічними ролями в “Дизель Шоу”. Спочатку за знаменитостями спостерігали виключно з бажання повеселитися, проте пізніше Дмитро Танкович та Єгор Крутоголов змогли завоювати серця телеглядачів.

Наразі за артистами уважно стежать не лише на екранах під час їх виступів у гумористичних передачах. Шанувальники цікавляться особистим життям акторів, а тому уважно відстежують усі публікації зірок на їхніх сторінках у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно зіркам вдалося зацікавити підписників анонсом нової колаборації – на знімку з артистами з’явилася Лілія Ребрик.

Діма Танкович пообіцяв, що вони з колегами приготували програму, яка здивує всіх глядачів
Діма Танкович пообіцяв, що вони з колегами приготували програму, яка здивує всіх глядачів

На яскравій фотографії усі троє артистів знято в обнімку та з усмішкою на вустах. Навколо них панує світла і позитивна атмосфера, яка додає фотографії особливого шарму, а підпис до публікації викликав у шанувальників інтерес і добряче їх зацікавив. Єгор Крутоголов та Дмитро Танкович пообіцяли порадувати телеглядачів майбутніми “експериментами” з Лілією Ребрик.

Актор Єгор Крутоголов зацікавив шанувальників у Мережі
Актор Єгор Крутоголов зацікавив шанувальників у Мережі

Таким чином артисти нагадали всім, що “Дизель Шоу” не стоїть на місці – незважаючи на війну та вкрай важку ситуацію в Україні, актори знову радують шанувальників новими виступами та блискучими жартами. Лілія Ребрик, за обіцянками та запевненнями Єгора Крутоголова та Діми Танковича, постане перед глядачами в особливій ролі. Артисти гарантують: вони приготували те, що здивує кожного.

Ось такими радісно-здивованими очима зустрічав мою дорогу та неповторну Лілю Ребрик! Наш тандем знову разом

– з гумором підписали спільну публікацію Дмитро Танкович та Єгор Крутоголов.

Крім того, артисти повідомили шанувальникам про те, що Ребрик приєднається до них на благодійні концерти як повноцінна актриса “Дизель Студіо”. Нагадаємо, що кошти, отримані з виступів “Дизель Шоу”, організатори та учасники відправляють на потреби ЗСУ.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.