Леся Нікітюк зізналася, що більше не холостячка і розповіла, коли планує вийти заміж: “Будьте готові”

Леся Нікітюк уже багато років має статус закоренілої холостячки. Чи справді телеведуча у свої 34 роки самотня, чи вона просто ретельно приховує своє особисте життя, читайте далі у матеріалі.

Леся Нікітюк – відома українська ведуча та справжня улюблениця публіки. Глядачі люблять її за простоту та блискуче почуття гумору. Незважаючи на те, що Леся дуже відкрита зі своїми шанувальниками та показує практично все своє життя в Інстаграм-блозі, про своє особисте життя дівчина мовчить.

Відомо, що кілька років тому Нікітюк мала невдалий любовний досвід. Телеведуча зустрічалася зі своїм сусідом по сходовій клітці, у них було все серйозно, йшлося до весілля, але щось пішло не так і закохані розлучилися. З того часу Нікітюк має статус закоренілої холостячки. Дівчина не приховує, заміж хоче, але поки що у неї немає кандидатів.

Леся Нікітюк зізналася, що більше не холостячка і розповіла, коли планує одружитися.

Леся Нікітюк – холостячка чи просто приховує коханого чоловіка?

Після першого сезону романтичного шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною глядачі гадали, хто може стати другою героїнею шоу. Однією з кандидаток на думку публіки була саме Леся Нікітюк. Тоді вперше телеведуча, відповідаючи на запитання журналістів “Нового каналу”, зізналася, що не може стати новою “холостячкою”, бо не самотня. При цьому Леся наголосила, що не перебуває на порозі шлюбу.

Леся Нікітюк зізналася, що більше не холостячка і розповіла, коли планує одружитися.
Леся Нікітюк зізналася, що більше не холостячка і розповіла, коли планує одружитися.

Нещодавно в інтерв’ю Каті Осадчій Леся Нікітюк розповіла, коли вона планує вийти заміж. Ведуча “Світського життя” поцікавилася у Лесі, чи запитують її батьки про заміжжя. На це Нікітюк відповіла, як завжди, з гумором.

Вони змирилися, що я вийду не скоро, але вже всі готові. Будьте готові й ви, чоловік.

– відповіла Леся.

Нагадаємо, Леся Нікітюк вперше засвітилася на телебаченні у 2012 році, коли разом зі своєю подругою прийшла на шоу “Розсміши коміка” та виграла головний приз у розмірі 50 тисяч гривень. Дівчина була настільки яскравою та харизматичною, що її одразу почали запрошувати до різних телевізійних проектів. Так, Нікітюк потрапила до тревел-шоу “Орел і Решка”, яке їй принесло реальну популярність.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.