“Батя досить жорсткий”: куди зникли діти Ігоря Кондратюка – ведучий ретельно приховує деталі

Особисте життя Ігоря Кондратюка цікавить його шанувальників не менше, ніж творча та професійна діяльність. Нещодавно стало відомо, куди під час війни зникли сини ведучого

Від уваги шанувальників складно приховати навіть найдрібніші деталі. Публіка активно цікавиться особистим життям Ігоря Кондратюка, проте шоумен не прихильник розповідати про те, як живе його родина. Незважаючи на це, деяким фанатам відомо, що в родині Кондратюка є троє дітей – сини Сергій та Данило, а також дочка Поліна.

У Ігоря Кондратюка виходить настільки добре приховувати подробиці особистого життя, що в Мережі практично нічого невідомо про синів шоумена. Так, журналістам вдалося дізнатися, що старшій дитині Кондратюка близько 35 років, а раніше він працював на знімальному майданчику “Караоке на майдані” та “Танцюю для тебе”.

Ігор Кондратюк ретельно приховує свою родину
Ігор Кондратюк ретельно приховує свою родину

Робота Сергія Кондратюка (старший син) була пов’язана із режисерською діяльністю. Хлопець має відповідну освіту – він закінчив столичний університет. Також на вибір професії вплинуло те, що Сергій все дитинство провів на зйомках у різних шоу – батько вічно “тягав” з собою дитину на роботу.

Проте, в одному з інтерв’ю Сергій Кондратюк зізнався, що батько досить жорсткий у плані виховання – український шоумен завжди виступав проти того, щоб його діти користувались зірковими досягненнями та успіхами свого батька. Так, Ігор Кондратюк наполягає, щоб його діти усього досягали власними зусиллями.

Наразі про те, де знаходяться сини Ігоря Кондратюка, на жаль, невідомо. Сам шоумен не коментує це і не розкриває подробиць сімейного життя.

Ігор Кондратюк у юнацтві досяг успіхів у науковій діяльності
Ігор Кондратюк у юнацтві досяг успіхів у науковій діяльності

Багато хто пам’ятає Ігоря Кондратюка з шоу “Караоке на майдані”, яке раніше користувалося шаленою популярністю. Кондратюк також був учасником телевікторини “Хто? Де? Коли?”, був суддею на вокальному змаганні “Х-Фактор”.

Проте, юнацькі захоплення у майбутнього шоумена були зовсім відмінними від того, чим зараз займається Ігор Кондратюк. Після закінчення школи із золотою медаллю, майбутня зірка вирушила гризти граніт науки до Київського національного університету на фізичний факультет.

Наукове минуле Ігоря Кондратюка загартувало його характер і сприяло формуванню сильної та непохитної особистості.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.