Онкохвора Анастасія Заворотнюк здивувала шанувальників кардинальною зміною зовнішності: її просто не впізнати

Анастасія Заворотнюк уже довгий час бореться з важкою недугою й зовсім не з'являється на публіці. Шанувальники вже забули, як виглядає акторка, проте її донька Ганна нагадала, опублікувавши нове фото

Анастасія Заворотнюк – відома російська акторка. Шалену популярність зірка отримала після зйомок у серіалі “Моя прекрасна няня”. Вікторія, героїня Заворотнюк, припала до душі буквально всім телеглядачам – її бадьорість, постійна усмішка й енергійність стала асоціюватись не лише з персонажем серіалу, але і з самою актрисою Анастасією.

Втім, коли публіці стало відомо, що Заворотнюк почала боротьбу зі страшним недугом, прихильники завжди радісно акторки сильно злякались за свого кумира. Останні виходи на публіку перед початком довготривалого лікування стали “дзвіночком” для публіки, адже вже тоді було видно, що із Заворотнюк щось не так. Нині актриса продовжує курс лікування, а шанувальники вже три роки не бачили ні одного фото зірки.

Проте, донька актриси Ганна Заворотнюк доволі активно веде особистий блог в соціальній мережі Інстаграм. Там дівчина ділиться не тільки інформацією про стан своєї мами, але і власними знімками. В останній публікації молода Ганна продемонструвала зміни у зовнішності й просто вразила своїх підписників.

Раніше дівчина була білявкою, проте різко вирішила змінити свою зовнішність кардинально – локони вона пофарбувала у каштановий колір – майже такий самий, як і у її мами Анастасії Заворотнюк. Варто зазначити, що акторка і її зіркова дочка дуже сильно схожі, а зміна кольору волосся Ганни зробила їх на вигляд буквально, як дві краплі води.

Публікація доньки Анастасії Заворотнюк в Інстаграмі
Публікація доньки Анастасії Заворотнюк в Інстаграмі

Ганна Заворотнюк після кардинальної зміни іміджу стала сильно схожа на свою зіркову маму, яка вже три роки не з’являється на публіці. Відома російська акторка весь цей час лікується від важкої хвороби – Анастасія Заворотнюк страждає на рак головного мозку. Прихильники знаменитості настільки сильно засумували за своїм кумиром, що навіть встигли сплутати її доньку Ганну з нею самою.

Першим враженням підписників Ганни і прихильників Заворотнюк старшої стало питання: “Невже це Анастасія?”. Після такої довгої відсутності кожному було приємно хоча би на мить уявити, що насправді на фото позує не красуня-донька артистки, а вона сама – молода, бадьора, здорова й нарешті щаслива. Відтак залишається лише сподіватись, що зовсім скоро на сторінці Ганни Заворотнюк з’явиться свіженьке фото, на якому зіркова донька постане разом зі своєю відомою і зрештою квітучою й здоровою мамою.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.