Оля Полякова насмішила історією, як її молодша донька Аліса не впізнала свою бабусю: “Ти хто”

Відома українська співачка Оля Полякова насмішила своїх чисельних прихильників у Мережі історією про те, як її молодша донька не впізнала бабусю.

Оля Полякова є однією з тих зірок українського шоу-бізнесу, хто намагається бути ближче до народу, вона ділиться з фанатами багатьма подробицями особистого і сімейного життя, не обходить стороною делікатні і скандальні теми. Нещодавно артистка у бесіді з Машею Єфросініною в рамках шоу “Дорослі дівчата” зізналася, що багато думала про розлучення зі своїм чоловіком-бізнесменом Вадимом Буряковським. Зупиняло її від цього така складна річ, як поділ спільного майна. Пара живе у розкішному маєтку під Києвом на березі річки Дніпро.

Зараз багато місяців Оля і Вадим живуть окремо через повномасштабну війну в Україні. Чоловік співачки залишився в Києві, а вона забрала доньок і поїхала за кордон. Старша спадкоємиця Полякової Маша вже приступила до навчання у британському вузі на музичній спеціальності, так само і молодша Аліса вчиться в Англії у школі-інтернаті. Дівчинка не хотіла туди йти, оскільки це школа повного циклу і вона не звикла жити без батьків, але знаменитості вдалося донести до доньки розуміння нинішньої ситуації і те, що вона зараз не може постійно бути поруч.

Оля Полякова отвела детей на похороны Елизаветы II в Лондоне
Оля Полякова насмішила історією, як її молодша донька Аліса не впізнала свою бабусю

Нещодавно з Алісою трапився курйоз, про який Суперблондинка розповіла своїм підписникам у Instagram. З’ясувалося, що дитина не впізнала свою бабусю, маму Полякової, коли та написала їй повідомлення. Жінка створила новий акаунт у Telegram і одразу ж написала онучці:

Ти моя красуня

Аліса не зрозуміла, хто це і відповіла питанням:

Ти хто?

Світлана Іванівна поспішила пояснити:

Я твоя бабуся

Тоді Аліса знову поставила запитання, яким насмішила Мережу:

Що? Яка бабуся?

Оля Полякова насмішила історією, як її молодша донька Аліса не впізнала свою бабусю
Оля Полякова насмішила історією, як її молодша донька Аліса не впізнала свою бабусю

Цей діалог дуже насмішив Олю Полякову та численних підписників її блогу.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.