Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: у знаменитої пари важлива дата

Одна з найвідоміших пар України зачарувала прихильників з першого погляду. Цього року Вікторія Булітко та Євген Сморигін скромно й без надмірностей святкують свій ювілей

Одне із найвідоміших гумористичних шоу в Україні від “Дизель Студіо” продемонструвало публіці, як багато в нашій країні існує талановитих артистів. Відтак завдяки гумористичній телепередачі українці познайомились із парою, що захопила буквально всіх. Вікторія Булітко та Євген Сморигін цього року святкують важливу дату – пара виступає на одній сцені вже понад дванадцять років.

Проте, в реальному житті актори не зустрічаються, як багато прихильників звикло думати. Сморигін та Булітко дуже хороші друзі й цінують одне одного як колег, проте, як вони самі неодноразово зізнавались, між ними не може бути нічого більшого, ніж ділові та товариські стосунки. Але заперечувати іскру, яка напевно пробігає між цими двома, безглуздо.

Євген Сморигін зізнався, що він не зустрічав у своєму житті жінки-акторки, з якою би йому було працювати комфортніше, ніж з Вікторією Булітко
Євген Сморигін зізнався, що він не зустрічав у своєму житті жінки-акторки, з якою би йому було працювати комфортніше, ніж з Вікторією Булітко

Цікаві факти про відомих українських акторів Вікторію Булітко та Євгена Сморигіна

Вікторія Булітко набула слави на сцені “Дизель Шоу” завдяки Євгену Сморигіну. В одному з міні-інтерв’ю, яке у акторки взяли за лаштунками відомої телепередачі “Хто зверху?”, вона зізналась – ініціатором створення зіркового дуету став саме Євген. Перш ніж Булітко запросили на прослуховування на роль нової учасниці “Дизель Шоу”, у команди спитали: як вони думають, хто би найкраще із акторок-жінок підійшов на роль нового члена команди.

До думки Євгена Сморигіна продюсери прислуховувались, адже він вже довгий час працював на “Дизель Студіо”. Тоді артист спокійно і впевнено відповів, що йому здається, що кращої за Віку Булітко не знайти. Відтоді зіркова пара працює разом, а у їхній скарбничці не один вдалий номер і концерт.

Вікторія Булітко поділилась деталями про те, як народився легендарний дует, за яким із захопленням спостерігають прихильники вже дванадцять років
Вікторія Булітко поділилась деталями про те, як народився легендарний дует, за яким із захопленням спостерігають прихильники вже дванадцять років

Вікторія Булітко і Євген Сморигін вважають одне одного своїми найкращими за всю професійну діяльність напарниками. Актори неодноразово зізнавались, що успіху їхній дует набув, у першу чергу, зовсім не через професіоналізм. За словами артистів, вони дуже добре одне одного відчувають на сцені. Сморигіну та Булітко не потрібно по декілька разів повторювати і обговорювати сценарії – вони розуміють одне одного з пів слова.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін грають на одній сцені вже дванадцять років
Вікторія Булітко та Євген Сморигін грають на одній сцені вже дванадцять років

Дні народження артистів майже в один день. Віка Булітко святкує цей день 25 січня, а Євген Сморигін – 28 числа. Відтак святкують важливі дати артисти часто разом. За зізнанням акторки, таке рішення допомагає їм зекономити кошти, а також не морочитися із організацією двох майже абсолютно однакових заходів із перервою в один-два дні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.