Дружина Романа Сасанчина показала батька, якого важко поранили під час боїв на Сході: “Прошу помолитись”

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна показала батька, який ще 5 місяців назад був важко поранений під час боїв на Сході України.

24-річна дружина співака Романа Сасанчина раніше зізнавалася, що практично не спілкується зі своїм батьком. Однак все змінилось, коли в їхню сім’ю прийшла біда. Батько Іванни з початку повномасштабної війни в Україні вступив до лав ЗСУ і пішов обороняти нашу країну. В квітні чоловік отримав важке поранення. Іванна не стала вдаватися в подробиці і не розповіла, які травми отримав її батько. Однак дівчина зізналась, що батько не впізнає її.

З того часу пройшло вже 5 місяців. Як виявилось тесть Романа Сасанчина досі проходить реабілітацію в одній із лікарень. Нещодавно дружина Романа в своєму Інстаграм-блозі розповіла, як зараз почувається її тато. По словам дівчини у нього досі не функціонує права рука. Також тесть Сасанчина має проблеми з мовленням та пам’яттю.

Дружина Романа Сасанчина показала батька, якого важко поранили під час боїв на Сході
Дружина Романа Сасанчина показала батька, якого важко поранили під час боїв на Сході

Тато вже встає сам, але права рука все ще не працює. Мовлення також ще порушене. І частинами він забуває мене, сестру та своїх онучок

, – розповіла Іванна в своєму Інстаграм-блозі.

Нагадаємо, Роман Сасанчин одружився на Іванні у 2021 році у віці 19 років. Причина такого швидкого весілля стала вагітність дівчини. У грудні 2021 року Іванна подарувала Романа донечку, яку назвали незвичайним ім’ям Елізабет.

Варто відзначити, що Іванна – відома блогерка. В своєму Інстаграм-блозі дівчина щодня розказує про подружнє життя з Романом та про свої материнські будні.

Не так давно дівчина зізналась, що їх маленька донечка хворіє і потребує операції. На обличчі Елізи утворилась доброякісна пухлинка, яка складається із судин. Якщо дитина зачепить і зруйнує цілісність цього утворення, то все може закінчитись трагічно. Крім того, ця пухлинка не припиняє ріст. Іванна зізнається, спочатку намагались лікувати новоутворення за допомогою спеціальних крапель, але нічого не допомогло. Елізі потрібно видаляти пухлину хірургічним шляхом.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.